Antena Căutare

O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

O tânără a ales să meargă la un celebru restaurant fast food și și-a comandat un burger. Când a mușcat din sandviș, aceasta a făcut o descoperire neașteptat. A pozat și a arătat peste ce a putut să dea.

colaj foto cu burger comandat la fast food Galerie
Când a văzut ce se afla în burger, tânăra a rămas fără cuvinte | sursa foto: Profimedia/twitter

Atunci când îți e foame și nu ai timp să gătești sau atunci când pur și simplu dorești să mănânci copios, un restaurant de tip fast food pare să fie soluția potrivită. Totuși, o tânără care și-a comandat un burger a trecut printr-un moment greu de imaginat la scurt timp după ce a mușcat din sandviș. Când a văzut ce descoperire a făcut, aceasta a rămas fără cuvinte.

O tânără mânca un burger la un fast food atunci când a făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut clienta unui celebru lanț de restaurante de tip fast food, unde se vinde în mod special burgeri și cartofi prăjiți.

Fiindcă îi era foame, o tânără și-a comandat un sandviș și s-a apucat să mănânce, dar acesta a fost momentul în care a simțit că ceva nu este în regulă. Când a ridicat chifla și a primit mai atent în interior, nu mică i-a fost surprinderea atunci când a realizat faptul că înăuntru se afla o șopârlă lipsită de viață, bine camuflată printre sosuri și alte ingrediente.

Citește și: O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

Supărată, clienta localului din Sain-Witz (Val-d`Oise), Franța, s-a plâns celor de la fast food, dar aceștia i-au oferit o reducere de 10% la produse. Înfuriată, aceasta a mărturisit presei faptul că ceea ce a intrigat-o și mai tare a fost faptul că angajații nu păreau surprinși de cele întâmplate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am simțit că ceva nu e în regulă. Am deschis burgerul și am descoperit șopârla. Mi-au dat senzația că nici măcar nu sunt uimiți. Bucătarul nu s-a deranjat să vină să discute cu noi, deși era acolo. Managerul de magazin nu era prezent”, a povestit ea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau

Tânăra a decis să îi dea în judecată pe reprezentanții respectivului lanț de restaurante fast food.

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a pus mâna pe telefon și a pozat totul, iar imaginile publicate pe internet au devenit virale și au stârnit numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Printr-o întâmplare asemănătoare, tot la același lanț de restaurante fast food, a trecut și Stephanie Baker. Aceasta și-a comandat meniul dorit, apoi și-a luat produsele și s-a așezat la o masă. Când a mușcat din burger, aceasta a făcut o descoperire complet neaștepată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Întâmplarea a avut loc în Victoria (Australia), dar a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Când a privit mai atent la burgerul comandat, tânăra a făcut o descoperire neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Chiar în interiorul sandvișului, în felia de brânză ceddar, Stephanie Baker a descoperit o jucărie de plastic.

Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt... Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x