Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat o geantă, dar când a deschis-o a găsit un bilet bizar înăuntru. Ce a putut să citească

O femeie și-a cumpărat o geantă, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a dat peste un bilet complet neașteptat. Descoperirea a speriat-o și povestea a devenit virală.

o femeie cu geanta Galerie
Când a citit biletul descoperit în geantă, femeia s-a speriat | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie care a decis să meargă la cumpărături, la un magazine celebru din Sierra Vista, Arizona (Statele Unite ale Americii). Și fiindcă i-a plăcut una dintre genți, Christel Wallace n-a mai stat pe gânduri și și-a cumpărat-o.

Totuși, când a ajuns acasă și a deschis-o, ca să se uite mai atent la buzunarele din interior, femeia a dat peste un bilet complet neașteptat, ce a speriat-o din plin.

O femeie și-a cumpărat o geantă și a găsit un bilet neașteptat înăuntru

Christel Wallace este pasionată de cumpărături și, ori de câte ori are ocazia, merge să vadă ce produse mai găsește la magazinul său preferat din Sierra Vista, un oraș din statul american Arizona.

Citește și: O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria

Totuși, într-una dintre zile, femeia a trecut printr-o situație greu de imaginat și întâmplarea a ajuns virală pe internet. Clienta se plimba printre rafturile cu produse atunci când, la un moment dat, o geantă i-a atras atenția și a decis s-o cumpere.

După ce a achiziționat produsul, doamna a mers acasă și a vrut să analizeze mai bine geanta cumpărată. În timp ce se uita prin buzunarele din interior, Christel Wallace a găsit un bilet complet neașteptat. Femeia a despăturit hârtia și ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte. Iată mai jos mesajul:

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

„Cei de la închisoarea Yingshan din Guangxi (China) lucrează 14 ore pe zi, în fiecare zi, fără pauză de masă sau de odihnă și uneori munca se prelungește până la 12 noaptea. Cine nu își termină treaba la timp este bătut. Mâncarea primită nu are ulei sau sare. În fiecare lună, șeful plătește oamenii cu 2000 de yuan (în jur de 290 de dolari) și orice masă suplimentară e consumată de polițiști. Dacă cineva e bolnav sau are nevoie de medicamente, banii sunt scăzuți din salariu. Un prizonier din China trăiește o viață mai grea decât un cal, o vacă, o oaie, un porc sau un câine din Statele Unite ale Americii”, a citit femeie pe biletul găsit în geanta cumpărată de la magazine, potrivit celor de la huffpost.com.

„Am simțit un mare gol în stomac”, a mărturisit femeia.

Deși nu s-a putut verifica originea scrisorii, mesajul a ridicat numeroase semne de întrebare și i-a făcut pe mulți să conștientizeze din nou faptul că industria modei preferă adesea forța de muncă din țările sărace, pentru a face profit cât mai mare. De asemenea, mulți dintre internauți au dezvăluit povești similar, în dorința de-a arăta că există și zone unde oamenii săraci sunt exploatați în muncă pentru sume extrem de mici de bani.

Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe ... Femeia care nu primise nicio șansă să devină mamă a născut după ce 22 medici au ajutat-o. Cum arată bebelușul-minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x