Antena Căutare

Și-a dat pântecul pentru ca fiica ei să poată avea un copil. Dragostea de mamă nu cunoaște limite!

Își dorea să aibă un copil, mai mult decât orice pe lume. După ce a pierdut 4 sarcini, i s-a spus că uterul ei nu este funcțional și cănu va putea niciodată să ducă o sarcină până la termen. Mama ei i-a demostrat ce înseamnă dragostea adevărată, necondiționată.  

Își dorea să aibă un copil, mai mult decât orice pe lume. După ce a pierdut 4 sarcini, i s-a spus că uterul ei nu este funcțional și cănu va putea niciodată să ducă o sarcină până la termen. Mama ei i-a demostrat ce înseamnă dragostea adevărată, necondiționată.

O indiancă a devenit prima femeia din Asia care a născut după un transplant de uter. Organul a fost donat chiar de mama ei, adică bunica bebelușului!

Și-a dat pântecul pentru ca fiica ei să poată avea un copil. Dragostea de mamă nu cunoaște limite!

Meenakashi Walan a fost operată în 2017, după ce medicii îi spuseseră că uterul ei era „nefuncțional” ca urmare a celor avorturi pe care le făcuse și a pierderii unei sarcini. Singura variantă prin care ar fi putut fi mama biologică a unui copil era transplantul de uter. Mama ei, Sushila Ben Jayesh, o femeie de 45 de ani, nu a ezitat și s-a oferit să își ajute fiica.

La aproape doi ani de la operație, Meenakashi a rămas însărcinată, prin inseminare artificială. Nouă luni mai târziu, s-a născut Radha, o minune de fetiță!

Și-a dat pântecul pentru ca fiica ei să poată avea un copil. Dragostea de mamă nu cunoaște limite!

„Este un miracol, un eveniment excepțional, nemaiîntâlnit până acum! Mă simt împlinită. Să fii mamă este cel mai frumos sentiment din lume, ceva ce trebuie să simtă toate femeile. Singurul lucru care mă interesează acum este sănătatea fiicei mele.”

Medicul Sailesh Putambekar, a vorbit despre operația de transplant: „A fost o intervenție complicată. Vasele de sânge care irigă uterul sunt foarte mici. În timpul sarcinii nu au apărut complicații. Mama și copilul au fost în siguranță și sănătoase.”

La 5 ani, poate face peste 4.000 de flotări, fără pauză! Șeful statului i-a făcut un cadou de zeci de mii de euro... Un adolescent a murit după ce a încercat să se drogheze cu deodorant spray...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x