Antena Căutare

Pentru ei, mărimea nu contează. „Sexul este excelent! Facem lucruri pe care puțini le pot încerca!”

La 80 de centimetri, Christianne Ray, în vârstă de 20 de ani, are înălțimea unui copil. Plină de viață și optimism, nu a lăsat niciodată ca înălțimea eio să fie o problemă pre mare. Și-a găsit ”marea” iubire încă din copilărie, pe Jeremy, care are nu mai puțin de 1,95 metri!

La 80 de centimetri, Christianne Ray, în vârstă de 20 de ani, are înălțimea unui copil. Plină de viață și optimism, nu a lăsat niciodată ca înălțimea eio să fie o problemă pre mare. Și-a găsit ”marea” iubire încă din copilărie, pe Jeremy, care are nu mai puțin de 1,95 metri!

„Nu pot să ajung să iau nimic din frigider”, spune Christianne, „uneori îmi vine să urlu de frustrare!”.

O formă rară de nanism îi afectează coloana vertebrală și membrele inferioare. A copilărit într-un orășel mic de lângă Seattle și povestește că a avut parte de prieteni și colegi de școală care au acceptat-o așa cum este, fără să o facă vreodată să sufere pentru că era diferită.

Pentru ei, mărimea nu contează. „Sexul este excelent! Facem lucruri pe care puțini le pot încerca!”

Cu străinii, era o altă poveste. Oamenii se holbau și făceau comentarii răutăcioase, dar colegul ei de școală, Jeremy, îi lua mereu apărarea: „Jeremy avea de atunci 1,95 m, nu se punea nimeni cu el!”

Jeremy este cu un an mai mic decât Christianne și era și el diferit, în felul său. Când avea 12 ani, mama lui a murit, după o luptă lungă cu cancerul. Se chinuia la ore, din cauza sindromului de hiperactivitate și a problemelor de concentrare. Era un băiat sensibil, empatic, iar prietenia dintre cei doi a evoluat rapid.

„Pur și simplu m-a sărutat, fără nicio avertizare! A fost minunat, ca în filme...am văzut artificii!”

„Mă uitam la ea și nu m-am mai putut abține, am zis că ăla era momentul”, glumește Jeremy. La vremea respectivă avea o reputație de Don Juan, dar spune că a fost fermecat de personalitatea lui Christianne.

„N-o s-o vezi niciodată supărată. Este mereu dornică de aventuri și știe cum să mă facă să zâmbesc atunci când sunt supărat.”

O SARCINĂ NEAȘTEPTATĂ

Relația celor doi este una foarte fizică, din multe puncte de vedere. Christianne a spus reporterilor de la 20/20 că au o compatibilitate sexuală extraordinară:

„Sexul este excelent! Ajungem în niște poziții la care nu cred că s-a mai gândit cineva. Crede-mă, facem lucruri pe care puțini le pot încerca!”, a declarat cu nonșalanță Christianne, în timp ce Jeremy roșea lângă ea.

Atunci când a aflat că este însărcinată, a fost speriată. Nu știa ce să facă, nu știa dacă ar putea duce o sarcină la termen.

Pentru ei, mărimea nu contează. „Sexul este excelent! Facem lucruri pe care puțini le pot încerca!”

„Eram complet derutată. Mă gândeam că ar trebuie să fac avort. Simțeam că sunt prea tânără pentru asta, că sunt prea scundă pentru a duce la termen o sarcină. Mă întrebam cum va reacționa Jeremy, dacă o să mă părăsească..”

Christianne era o adolescentă de 19 ani, necăsătorită, care trebui să îi spună iubitului că vor avea un copil. Atunci când și-a adunat suficient curaj pentru a-i da vestea, a trăit cel mai frumos moment din viață: reacția lui. „Fața lui s-a luminat când a auzit că va fi tată.”

Primul medic obstetrician a fost vehement. Din punctul lui de vedere, avortul era singura opțiune, sarcina putând să o omoare pe Christianne. Tânărul cuplu a fost șocat. După o oră de plâns fără încetare, au hotărât să caute și alte opinii.

Speranța a venit cu medicul Edith Cheng, specialist în sarcini cu risc, din cadrul Centrului Medical al Universotății din Washington.

Cu o lună înainte de termen, printr-o operație programată de cezariană s-a născut micuța Krysten Elise, iar familia lor a fost completă.

Asta da soacră de coșmar! O tânără vrea să își anuleze nunta, după un mesaj primit de la viitoarea soacră... Un fenomen meteo foarte rar, surprins în stațiunea Sinaia! Turiştii au filmat spectacolul naturii din vârful muntelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x