Antena Căutare

O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

După o călătorie cu avionul, o femeie nu și-a mai putut recupera bagajul și i s-a spus că acesta a fost pierdut. După un timp, când a reușit să îl recupereze, aceasta a făcut o descoperire neașteptată. Când a văzut cum arată valiza, femeia a rămas fără cuvinte.

imagine cu o valiza la aeroport Galerie
Când a văzut cum arată bagajul ei, femeia a trăit o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că există și situații în care bagajele pasagerilor sunt rătăcite în timpul curselor, fie la aeroport, fie în timpul escalelor. Totuși, o tânără a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita prea curând.

A fost informată că valiza sa a fost rătăcită și a făcut demersurile necesare ca s-o recupereze. Atunci când compania aeriană i-a returnat bagajul însă, femeia a avut parte de un real șoc.

O femeie și-a pierdut bagajul în aeroport, dar a făcut o descoperire neașteptată atunci când l-a recuperat

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Emilie Hofferber la începutul lunii iulie a acestui an. De meserie fotograf, aceasta are obiceiul de-a călători destul de des. Totuși, de data aceasta, situația prin care a trecut a făcut-o să trăiască momente greu de imaginat.

Citește și: Femeia căreia i s-a interzis zborul cu avionul din cauza implanturilor sale mamare. Bustul ei cântărește 10 kilograme. Cum arată aceasta

După zborul cu o celebră companie aeriană americană, aceasta nu și-a putut găsi bagajul și a cerut informații în acest sens. I s-a comunicat faptul că valiza ei a fost rătăcită. Fără să mai stea pe gânduri, Emilie a făcut demersurile necesare pentru a-și recupera bagajul și a așteptat.

Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut cum arată valiza ei, de fapt. Șocată să își descopere valiza zdrențuită și murdărită, aceasta a pozat totul și a publicat imaginile pe internet, acestea devenind imediat virale, potrivit celor de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată, aceasta a cerut respectivei companii aeriene să o despăgubească, dar nici acum lucrurile nu au mers mai bine.

Citește și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

„Zece până la paisprezece zile să primesc un cec ramburs prin poștă? Suntem în 2022 și trimitem prin poștă fiindcă acesta este cel mai eficient mod de-a oferi despăgubiri...”, a scris femeia dezamăgită de toată această întâmplare prin care a fost nevoită să treacă.

Așa cum era de așteptat, oameni din întreaga lume au reacționat imediat. Pentru unii a fost un real motiv de glume și de imaginat tot felul de scenarii , în timp ce alții au explicat faptul că, cel mai probabil, bagajul său a ajuns să arate așa din cauza unei defecțiuni tehnice de la banda de transport către cală.

Ce gest a putut să facă o bunică, înainte de ziua de naștere a nepotului său! Chiar fata femeii a dezvăluit totul... Reptila bizară, cu două capete, care a fost găsită în grădina unui bărbat. Ce e și cum arată exemplarul mutant, extrem d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x