Antena Căutare

O femeie trăiește cu patru bărbați și a rămas însărcinată cu unul dintre ei: ”O să ne creștem copilul într-o formulă extinsă, ca o familie!”

O tânără în vârstă de doar 20 de ani a uimit o lume întreagă după ce a vorbit deschis despre viața ei, care nu e deloc una obișnuită. Femeia trăiește cu trei dintre cei patru parteneri ai ei, iar acum este însărcinată. Nu știe cu care dintre ei, însă toți au decis să crească copilul ”ca o familie”. 

O femeie trăiește cu patru bărbați și a rămas însărcinată cu unul dintre ei: ”O să ne creștem copilul într-o formulă extinsă, ca o familie!”
O femeie trăiește cu patru bărbați și a rămas însărcinată cu unul dintre ei: ”O să ne creștem copilul într-o formulă extinsă, ca o familie!” | Captură Daily Mail

Tory Ojeda, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii, l-a cunoscut pe Marc, unul dintre partenerii ei, în liceu, când avea 18 ani. Două luni mai târziu, ei au început o rleație cu Travis.

Povestea lor de iubire a funcționat de minute, iar în luna iulie, ea a anunțat că s-a logodit cu Travis. De asemenea, și-a găsit dragostea și în brațele lui Ethan și a lui Christopher, ambii de 22 de ani. Ba mai mult, în urmă cu șapte luni, Tory a descoperit că este însărcinată.

A apărut o nouă metodă de a face amor! Face ravagii printre tineri!

În ciuda faptului că are ”o relație deschisă”, Toru este foarte fericită că va deveni mamă de fată și a decis cu partenerii ei să o crească împreună, ”ca o familie”.

”Să-mi împart timpul cu cei patru parteneri e destul de greu, însă mă descurc. Mi-ar plăcea să nu fiu singura femeie din relație. Ar fi cu adevărat frumos.”, a mărturisit tânăra, potrivit Daily Mail.

Toți locuiesc în aceeași casă, au dormitoare separate, iar Tory își petrece nopțile pe rând, cu fiecare dintre ei, ca să nu fie neglijați.

Paznicul unui școli, acuzat că a agresat sexual mai multe eleve. Cum le corupea: ”Azi le dădea o țigară, mâine un pupic. Le-a propus să întrețină relații intime!”

”Există momente de gelozie, însă nu durează mult. Cred că te ajută să cunoști bine persoana cu care ai o relație.”, spune Travis, unul dintre partenerii femeii.

”Chris e tatăl biologic.În perioada în care a fost conceput copilul am fost într-o vacanță. Am fost doar noi doi. Suntem foarte încântați să ne creștem copilul într-o formulă extinsă.”, a mai povestit femeia, potrivit sursei citate.

"Creatorul" a dat lovitura! O banană cumpărată de la magazinul din colț, lipită cu o bandă adezivă de perete, ... Ce s-a ales de ”cea mai frumoasă fată din lume”. Avea patru ani când a primit acest titlu, iar acum a împlinit 18 ani și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x