Antena Căutare

„Mami e mătușa, iar mătușa e mami!”. O femeie va avea un copil pe care îl va naște sora ei

O femeie din Statele Unite ale Americii își va îndeplini visul de a deveni mamă, cu ajutorul surorii ei, care a acceptat să fie mamă-surogat pentru ea, după ce medicii i-au spus că o sarcină ar putea să o ucidă.

„Mami e mătușa, iar mătușa e mami!”. O femeie va avea un copil pe care îl va naște sora ei Galerie
„Mami e mătușa, iar mătușa e mami!”. O femeie va avea un copil pe care îl va naște sora ei

Mai exact, Rebekah Bragdon Adamson, din Florida, acum în vârstă de 34 de ani, a suferit o operație după ce a fost diagnosticată cu cistită interstițială. Însă, a aflat abia recent că după operația făcută în urmă cu 14 ani că nu poate face copii. Medicii i-au spus că probabilitatea ca o sarcină să o ucidă este de 90%:

Sora ei mai mică, Brianna, în vârstă de 28 de ani, s-a oferit să îi poarte copilul, ca mamă surogat.

„Am plâns timp de trei zile, după ce am aflat că nu pot avea un copil. Nu mi-a spus nimeni, atunci când am fost operată,că nu voi putea avea un copil. Pot să rămân însărcinată, doar că nu aș supraviețui sarcinii. Copilul ar face presiune asupra vezicii, iar șansele de apariție a unei infecții ar fi mari.

Ideea ca o străină să îmi poarte copilul mi-a părut înfricoșătoare, dar sora mea are un fiu de trei ani și nu mai vrea alți copii”, a spus Rebekah Adamson, care lucrează ca analist financiar.

„Mama e, de fapt, tata, iar tata e, de fapt, mama!”. Un bărbat este însărcinat cu soția lui! „Dragostea-i dragoste!” - FOTO

Rebekah este deja mamă vitregă pentru copiii soțului ei – o fată și un băiat, dintr-o relație anterioară.

„Mami e mătușa, iar mătușa e mami!”. O femeie va avea un copil pe care îl va naște sora ei

Brianna și fiul ei

Surori siameze, la volan! Două picioare și patru mâini! Cum reușesc să conducă o mașină! „După medici, ar fi trebuit să fim moarte, dar noi avem alte planuri” – FOTO

Sora ei, care îi poată acum copilul, ca mamă surogat, a spus că a durat două luni până când să decidă că vrea să se ofere să poarte ea sarcina.

„Am știut din prima că vreau să fac asta, dar a trebuit să mă obișnuiesc puțin cu ideea. Am avut o sarcină foarte ușoară, înainte să-l nasc pe fiul meu. În plus, îmi iubesc sora și aș face orice pentru ea”, a spus Brianna.

Tânăra, care se pregătește să devină tehnician cu ultrasunete, va naște copilul, ca mamă surogat pentru sora ei, în luna august.

Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda! Ce vrea Silviu să știe Alexandra! „... Locul de pe Pământ cu cel mai curat aer a fost descoperit! COVID-19 nu are nicio șansă acolo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x