Antena Căutare

O fetiță a întrerupt parada militară și toți au izbucnit în lacrimi de emoție! Moment memorabil ce arată că dragostea nu cunoaște limite! (VIDEO)

O fetiță nu a mai putut suporta dorul de tatăl ei plecat zece luni în misiune militară și a întrerupt parada, doar ca să-l îmbrățișeze. Toți au izbucnit în lacrimi de emoție.

O fetiță nu a mai putut suporta dorul de tatăl ei plecat zece luni în misiune militară și a întrerupt parada, doar ca să-l îmbrățișeze. Toți au izbucnit în lacrimi de emoție.

Locotenentul Daniel Ogelsby tocmai se întorsese dintr-o misiune în Kuweit și, alături de colegii militari, stătea drept în rând pentru a asculta discursul superiorilor, înainte de a se întâlni cu familia.

Totuși, fetița sa de câțiva ani nu a mai putut rezista și a alergat către tatăl său, pe care l-a îmbrățișat cu drag.

Bucuria unei vieți de 92 de ani! Întâlnirea dintre străbunica Millie și nepoțica ei de doar două zile a emoționat o lume întreagă

Fetița nu s-a putut abține să nu se arunce în brațele tatălui

Pentru un moment, parada militară s-a oprit și inimile tuturor au fost copleșite de emoție. Scena a fost de-a dreptul memorabilă.

Soldatul spune că i-a fost foarte greu să stea departe de familie timp de opt luni.

„Odată ce vezi căldura din ochii familiei atunci când te întorci, nimic nu mai contează”

Scriitoarea belarusă Svetlana Alexievici a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură... A comandat un pește la restaurant, dar a primit un zombie! A filmat toată întâmplarea și acum toată lumea se miră că așa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x