Antena Căutare

O fetiță a învățat să stea în picioare la doar două luni. Părinții ei, șocați: ”Ne-am dat seama că e foarte puternică de când am plecat din spital!” 

Doi tineri care au devenit părinți de curând au trăit șocul vieții lor atunci când au văzut că bebelușul lor, în vârstă de doar opt săptămâni, a învățat deja să stea în picioare. 

O fetiță a învățat să stea în picioare la doar două luni. Părinții ei, șocați: ”Ne-am dat seama că e foarte puternică de când am plecat din spital!”

Tezra Finn-Johnston, în vârstă de 31 de ani și partenera lui, Emily Derrick, în vârstă de doar 23 de ani, au devenit părinți la sfârșitul lunii ianuarie. Imediat ce bebelușul lor a venit pe lume, acești au considerat că este foarte puternic. Mai exact, în ziua în care au părăsit spitalul, Lula își putea susține singură capul, spre surprindere.

Cei doi părinți au avut, însă, o surpriză uriașă atunci când au descoperit că fetița lor își poate susține greutatea și poate să stea în picioare singură, de la opt săptămâni.

O femeie a născut, iar apoi a mers pe jos 160 de kilometri cu bebelușul: ”S-a odihnit aproape două ore!”

Ba mai mult, acum, Lula, în vârstă de doar 15 săptămâni poate să stea singură în picioare, susținându-și greutatea. De asemenea, imediat ce această poveste a fost făcută publică, mulți oameni s-au întrebat dacă este cel mai puternic copil din lume.

Se pare că totul ar fi pornit după ce Tezra și Lula s-au uitat pe Youtube la diferite clipuri.

”Când avea o lună, a avut o mulțime de trantrumuri și am încercat să o liniștesc așezându-mă în genunchi. În loc să stea jos, ea stătea doar pe genunchiul meu și nu-și îndoia picioarele.”, a povestit tatăl fetei.

De asemenea, bărbatul crede că bebelușul este puternic și datorită genelor, el făcând sport de la o vârstă fragedă.

Un tată, filmat în timp ce își dădea fiica în leagăn, pe balcon, peste balustradă, la etajul OPT! „I-a riscat viața!” - VIDEO

”Am vrut întotdeauna să fiu puternic. Când aveam 13 ani, am început să fac exerciții cu greutăți și wresling. Eram capabil să bat și adulți. Îmi place foarte mult să mă mențin în formă, să fac sport. ”, a mai povestit el.

Lula, bebelușa care a uimit lumea, nu a început însă să meargă singură, dar părinții ei se tem că această zi ar putea să fie mai aproape decât își imaginează.

”Atunci când îi dau jucării, ea nu pare interesată de ele. Pare mult mai mare decât e. Iar eu îmi spun ”O, nu crește încă!””, a povestit și mama ei.

Un tată, filmat în timp ce își dădea fiica în leagăn, pe balcon, peste balustradă, la etajul OPT! „I-a riscat viața!” - ... Înșelată și părăsită. O tânără și-a răzbunat fiecare lacrimă vărsată pentru iubitul infidel: „Am plâns destul. E rândul ...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x