Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când  a văzut ce a apărut pe monitor!

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a apărut pe monitor!

Sophie Scott din Tyneside (Marea Britanie), ca orice mamă grijulie și responsabilă, a decis să meargă la medic și să facă o ecografie ca să se convingă de faptul că sarcina decurge cum trebuie.

Femeia a trăit însă un adevărat șoc atunci când a privit monitorul aparatului ecograf, căci în imagine a apărut un element ce i-a dat fiori în adevăratul sens al cuvântului!

  • CITEȘTE ȘI: „Am crezut că sunt însărcinată și am fost în al nouălea cer, dar la ecografie a căzut cerul pe mine”. Ce a văzut pe ecran a îngrozit-o

Mai exact, chiar lângă silueta copilului, Sophie a văzut un chip terifiant ce semăna izbitor de mult cu cel al unui extraterestru!

Medicii au analizat atent situația și au liniștit-o pe tânăra mămică, spunându-i că sarcina decurge cum trebuie și că nu are motive de îngrijorare, imaginea stranie fiind, cel mai probabil, o iluzie optică cauzată de aparatul ecograf, la reproducerea diferitelor densități și materii din uter.

Totuși, Sophie a pus poza pe internet și imaginea a devenit imediat virală în toată lumea, stârnind un val de reacții diverse în mediul online. Unii au fost de părere că este un semn de rău augur, alții s-au amuzat de modul „prăpăstios” al mamei de-a privi lucrurile!