O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când  a văzut ce a apărut pe monitor!

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a apărut pe monitor!

Sophie Scott din Tyneside (Marea Britanie), ca orice mamă grijulie și responsabilă, a decis să meargă la medic și să facă o ecografie ca să se convingă de faptul că sarcina decurge cum trebuie.

Femeia a trăit însă un adevărat șoc atunci când a privit monitorul aparatului ecograf, căci în imagine a apărut un element ce i-a dat fiori în adevăratul sens al cuvântului!

  • CITEȘTE ȘI: „Am crezut că sunt însărcinată și am fost în al nouălea cer, dar la ecografie a căzut cerul pe mine”. Ce a văzut pe ecran a îngrozit-o

Mai exact, chiar lângă silueta copilului, Sophie a văzut un chip terifiant ce semăna izbitor de mult cu cel al unui extraterestru!

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

Medicii au analizat atent situația și au liniștit-o pe tânăra mămică, spunându-i că sarcina decurge cum trebuie și că nu are motive de îngrijorare, imaginea stranie fiind, cel mai probabil, o iluzie optică cauzată de aparatul ecograf, la reproducerea diferitelor densități și materii din uter.

Totuși, Sophie a pus poza pe internet și imaginea a devenit imediat virală în toată lumea, stârnind un val de reacții diverse în mediul online. Unii au fost de părere că este un semn de rău augur, alții s-au amuzat de modul „prăpăstios” al mamei de-a privi lucrurile!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri