Antena Căutare

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când  a văzut ce a apărut pe monitor!

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a apărut pe monitor!

Sophie Scott din Tyneside (Marea Britanie), ca orice mamă grijulie și responsabilă, a decis să meargă la medic și să facă o ecografie ca să se convingă de faptul că sarcina decurge cum trebuie.

Femeia a trăit însă un adevărat șoc atunci când a privit monitorul aparatului ecograf, căci în imagine a apărut un element ce i-a dat fiori în adevăratul sens al cuvântului!

  • CITEȘTE ȘI: „Am crezut că sunt însărcinată și am fost în al nouălea cer, dar la ecografie a căzut cerul pe mine”. Ce a văzut pe ecran a îngrozit-o

Mai exact, chiar lângă silueta copilului, Sophie a văzut un chip terifiant ce semăna izbitor de mult cu cel al unui extraterestru!

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

Medicii au analizat atent situația și au liniștit-o pe tânăra mămică, spunându-i că sarcina decurge cum trebuie și că nu are motive de îngrijorare, imaginea stranie fiind, cel mai probabil, o iluzie optică cauzată de aparatul ecograf, la reproducerea diferitelor densități și materii din uter.

Totuși, Sophie a pus poza pe internet și imaginea a devenit imediat virală în toată lumea, stârnind un val de reacții diverse în mediul online. Unii au fost de părere că este un semn de rău augur, alții s-au amuzat de modul „prăpăstios” al mamei de-a privi lucrurile!

Și-au regăsit fiica, la 20 de ani după ce au pierdut-o într-un tren! Ce i-au spus când au întâlnit-o este sfâșietor! „Am... Competiția celor mai buni struguri de masă din Valea Călugărească...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x