Medicii au sfătuit-o să facă avort când au văzut ecografia 4D: „Mi-au spus că mă distrug și pe mine, și pe micuț!”

Acest lucru poate induce o stare de nelinişte şi anxietate. Ce se întâmplă dacă ceva este neregulă cu copilul? Dacă apar complicaţii când vine ziua cea mare?

Există câteva momente în viaţa fiecăruia comparabile cu entuziasmul aşteptării unui copil.

Acest lucru poate induce o stare de nelinişte şi anxietate. Ce se întâmplă dacă ceva este neregulă cu copilul? Dacă apar complicaţii când vine ziua cea mare? Evident, nimănui nu-i place să ia în considerare aceste lucruri, dar, aşa cum se spune, prudenţa este mama înţelepciunii.

Este şi cazul acestor tineri care aşteptau cu sufletul la gură venirea pe lume a fiului lor, pe care aveau să-l numească Brody. La ecografia de 24 de săptămâni, au fost informaţi despre o complicaţie apărută la fătul nenăscut. Medicul i-a întrebat apoi dacă doreau să ia în considerare avortul sau au în vedere alte opţiuni…

Sara Heller şi partenerul ei, Chris, au fost informaţi că Brody avea o afecţiune de natură congenitală numită „buză de iepure”. Doctorul le-a spus că la unii copii aceasta reprezintă doar o mică separare pe buza superioară, dar cazul băiatului lor era mult mai grav.

Apoi medicul a continuat, întrebându-i dacă sunt siguri că vor să păstreze copilul.

Pentru Sara şi Chris, aceasta nu era deloc o opţiune. Pentru ei era de la sine înţeles că doreau să păstreze copilul! Nu le păsa dacă va arăta diferit şi erau gata să îi ofere ajutorul de care avea nevoie dacă ar fi avut probleme de sănătate după naştere.

Mai mult, scopul lor a fost de a încerca să-i înveţe pe alţii despre boala de care suferă Brody. Ei sperau să ajute la schimbarea concepţiilor greşite pe care oamenii le au despre această malformaţie.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri