Antena Căutare

O imagine cât o mie de cuvinte! După ce a pătimit în flăcările din Colectiv, Adina Apostol își alină durerea alături de un suflet curat: "Nu am cuvinte să spun ce simte sufletul meu în fata acestei fotografii"

Adina Apostol a trecut prin momente cumplite, greu de descris cu ajutorul cuvintelor. Ne-am putea rezuma la durere, groază și deznădejde, în fața unui sistem care, la doi ani de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă, demonstrează că nu-i pasă.

Adina Apostol a trecut prin momente cumplite, greu de descris cu ajutorul cuvintelor. Ne-am putea rezuma la durere, groază și deznădejde, în fața unui sistem care, la doi ani de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă, demonstrează că nu-i pasă.

Batem pasul pe loc, însă viaţa merge mai departe”, spune tânăra într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”.

A fost arsă pe 50% din suprafața corpului, a stat aproape o lună în comă, a luat nouă bacterii din spital și se numără pe lista celor 186 de răniţi de la Colectiv. Însă nu s-a dat bătută. A lupta pentru fiecare secundă de viață și încă se zbate să se recupereze, înconjurată de iubirea celor dragi. Cuvântători sau nu.

De multe ori, nici nu ai nevoie de cuvinte pentru a simți dragoste. Simpla prezență a unui suflet curat îți este de ajuns. Este și cazul Adinei care primește dragoste necondiționată din parte pisoiului ei, care îi stă alături. Pufoșenia asta albă, cu pete maro, îi face fiecare zi mai frumoasă.

Imaginea de mai sus a provocat reacții emoționante din partea celor care sunt aproape cu sufletul și gândul de tânără:

"Multă sănătate! Recuperare cât mai rapidă! Sunteți un exemplu pentru mulţi, un exemplu de om luptător și supraviețuitor. Pisica e cel mai bun remediu! Este o superbă!", "Adina e una dintre cele mai puternice persoane pe care le cunosc", "Animăluţele sunt singurele care pot înţelege cu adevărat prin ce trece omul şi pot alunga din durere prin simpla prezenţă", "Nu am cuvinte să pot spune ce simte sufletul meu în fata aceste i fotografii...... să fiţi sănătoase amândouă şi multă binecuvântare", "Cu lacrimi în ochi.. vă doresc din suflet multă, multă sănătate", i-au scris oamenii.

"Adina, iubita mea, suntem cu gânduri curate şi bune pentru tine... mă rog pentru tine, copil bun şi cuminte, şi să ştii că Dumnezeu nu te lasă.... Fetiţa mea este şi ea iubitoarea aceluiaşi gen de muzică şi mai ştiu că voi sunteţi nişte copii deosebiţi, deştepţi şi sensibili....acest pisicuţ îţi va aduce numai energie pozitivă ,de care ai nevoie.... Te iubim şi suntem alături de tine, cu gândul şi sufletul".

Galerie foto pentru nostalgici. Produse de îngrijire din anii '90 pe care sigur le-ai folosit şi tu... Gest inuman! Un câine a fost găsit abandonat, pe un câmp, cu botul și labele lipite cu bandă adezivă. Imaginile îți rup ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x