Antena Căutare

O lovitură la cap i-a salvat viața. O femeie a trăit 20 de ani, fără să știe că ar fi putut muri în orice clipă: „Medicii au rămas muți când au văzut ce am”

„A fost un coșmar. Nu înțelegeam de ce mă simțeam atât de rău și de ce niciun medicament nu avea vreun efect. Trăiam în teroare”. Noaptea în care a fost la un pas de moarte a fost, de fapt, singura ei șansă la viață!

O lovitură la cap i-a salvat viața. O femeie a trăit 20 de ani, fără să știe că ar fi putut muri în orice clipă: „Medicii au rămas muți când au văzut ce am”

A leșinat în timpul serbării de Crăciun a fiicei ei. Din acel moment, viața lui Catherine Wilcockson nu a mai fost la fel.

Consultată de specialist după specialist, a fost diagnosticată ba cu atacuri de panică, ba cu depresie. Toate au fost greșite. Niciunul dintre tratamentele pe care le-a încercat n-a ajutat-o să revină la normal.

„Tati e însărcinat! O să nască în august!” Un bărbat transgender va aduce pe lume al doilea copil: „Sarcina a fost un șoc total. Nu a fost plănuită”

În mai 2019, a văzut moartea cu ochii. Catherine a făcut o criză epileptică și a căzut din pat, lovindu-se cu capul de colțul noptierei. A fost salvată de fiica ei, de doar nouă ani, care a sunat imediat ambulanță.

Medicii au dus-o de urgență la Spitalul Sheffield, din South Yorks, Marea Britanie. Abia atunci s-a descoperit adevărata cauză a simptomelor cu care femeia se lupta de aproape doi ani: o tumoră cerebrală de „dimensiunea a două mere și bătrână”.

„Eram o regină a frumuseții. Acum, abia arăt a om”. Desfigurată de arsuri, a avut curajul să pozeze nud: „Vreau să arăt cum am renăscut, din flăcări”

„A fost un coșmar. Nu înțelegeam de ce mă simțeam atât de rău și de ce niciun medicament nu avea vreun efect. Trăiam în teroare, aveam mereu un nod uriaș în stomac, cum se întâmplă când ai emoții sau presimți că urmează să se întâmple ceva rău.

Doamne, de crize sau de episoadele de leșin nici nu vreau să vorbesc. Repet, a fost un coșmar”, a povestit Catherine.

Despre noaptea în care a căzut din pat, nu își amintește mare lucru. Știe doar că s-a trezit pe podea, complet debusolată și că și-a văzut cele două fiice, plângând lângă ea.

„Dacă nu erau ele, copilele mele, astăzi nu aș fi fost aici. Mi-au salvat viața!”, a mai spus femeia.

Femeia care a gătit în timp ce chirurgii o operau pe creier! Pacienta a reușit să prepare o rețetă complicată, într-o oră

„Este de neimaginat: să fii treaz în timp ce un chirurg te operează pe creier”

Caterine a aflat de la medici că „își creștea” tumora de cel puțin 20 de ani. O lună după ce a fost diagnosticată, femeia a fost operată.

„A fost o experiență ireală. Să fii treaz în timp ce un chirurg te operează pe creier! Am avut un medic minunat, nu am suficiente cuvinte de laudă pentru el. M-a încurajat și mi-a dat încredere că totul va fi bine, din prima clipă în care l-am întâlnit”, a spus Catherine.

La fix un an după operația salvatoare, Catherine se poate bucura din nou de viață.

Aroganță supremă! Gigi Becali s-a dus cu avionul la tribunal, după ce a fost avertizat că va fi ridicat cu jandarmii, da... Un obiect înfricoșător, apărut pe cer, a incins internetul din toată lumea. Oamenii vorbesc despre OZN sau balon care îm...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x