Antena Căutare

O mamă a descoperit cel mai simplu truc pentru a usca rapid rufele. A făcut economie la curent și rezultatul i-a uimit pe mulți

O mamă a dezvăluit ce truc neobișnuit a descoperit pentru a a putea usca mai rapid hainele copiilor. Mulți s-au mirat atunci când au aflat despre ce este vorba.

imagine cu rufe puse la uscat Galerie
O mamă a descoperit un truc simplu și rapid de uscat rufele | sursa foto: Shutterstock

Atunci când ai copii de vârste mici, mereu ai rufe murdare de spălat. Ca să își eficientizeze munca, o mamă a descoperit un truc simplu și rapid pentru a usca hainele. Când au aflat despre ce este vorba, oameni din întreaga lume s-au mirat și au dorit să încerce respective tehnică de uscat rufele rapid.

O mamă a descoperit cel mai simplu truc pentru a usca rapid rufele

Atunci când ești părinte cu copii mici, mereu există rufe murdare de spălat. Problema este că, de cele mai multe ori, mai ales iarna, hainele se usucă greu și e nevoie să aștepți până ce le poți folosi din nou.

Citește și: Cum usuci hainele spălate în doar 2 ore, fără cheltuieli și fără aparate! Trucul face senzație pe TikTok

Se spune că nevoia te învață să evoluezi sau să găsești soluții și de asta s-a convins și o mamă care a descoperit o metodă ingenioasă de a usca hainele copiilor săi. Într-un context în care costul energiei electrice a crescut, orice economie este binevenită.

Citește și: De ce să pui un șervețel umed direct în mașina de spălat, peste rufe. Te va scuti de timp irosit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doamna cu pricina a publicat pe un grup de Facebook destinate economiilor o poză în care a dezvăluit ce truc a folosit pentru a usca rufele într-un mod simplu, rapid și economic. Reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au lăudat ingeniozitatea femeii.

Citește și: De ce este bine să folosești oțetul atunci când speli rufele. Cele mai eficiente motive să-l ai, mai des, la îndemână

„M-am gândit să vă arăt și vouă trucul meu de uscat haine simplu și rapid. Am cumpărat o seră cu 46 de lire sterline. Nu avem spațiu pentru a folosi un uscător mare și nici nu e bine să ai haine ude expuse prin casă, mai ales dacă ai copii cu astm sau dacă dorești să eviți mucegaiul. Pun hainele pe uscător și apoi acopăr totul cu pânza specială pentru seră. E un truc bun pentru sezonul rece. La primăvară am să folosesc sera pentru grădină”, a explicat femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

„E o idee fantastică! Eu nu am grădină, dar am un balcon închis și acest truc e mai mult decât util”, a fost reacția uneia dintre persoanele care au apreciat trucul femeii, dezvăluit pe Facebook.

Nu puțini au fost cei care au lăudat metoda mamei și au dezvăluit că o vor încerca.

„Am 10 ani și tata este miliardar”. Ce avere are fetița care deține deja un bolid și își petrecere vacanțele în orașul b... O femeie s-a simțit rău și a leșinat la nuntă. Mireasa s-a înfuriat, însă mulți au criticat-o pe invitată. Care a fost m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x