Antena Căutare

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

Bucuria unei tinere de a deveni mamă pentru prima oară a fost umbrită de număr de kilograme acumulate în timpul sarcinii, însă împinsă de dorința de a fi o mămică sexy, ea s-a pus pe slăbit. 

Tyler Ward, în vârstă de 24 de ani, din Swansea, Wales, Marea Britanie, ajunsese să cântărească 95 de kilograme după ce a născut, însă dornică să aibă o siluetă de invidiat ea a început să urmeze o dietă strictă.

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

Din dorința de a-și ușura viața de mămică, dar și de a fi o mamă frumoasă pentru fiica ei, Tyler a început să urmeze o dietă în urma căreia a slăbit 38 de kilograme, ajungând astfel să poarte mărimea opt, de la 18.

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

”Mă simt o altă persoană, cineva de care fiica mea poate să fie mândră. Sunt sănătoasă, bucuroasă și pot să am grijă de fiica mea cu ușurință.”, a mărturisit ea potrivit The Sun.

Tânăra a povestit că în timpul sarcinii nu a ținut cont deloc de ce mânca și nu se abținea de la nimic. În plus, avea și probleme cu tiroida. Și-a dat seama că s-a îngrășat prea mult atunci când fiica ei a început să devină activă și nu putea ține pasul cu ea.

Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, de nerecunoscut Cum a slăbit Bianca Pop zece kilograme, în 14 zile: ”A fost foarte greu!”

Disperată să slăbească, ea a început un program de slăbit, bazat pe mâncare sănătoasă gătită în casă. Astfel, ea a reușit să topească kilogramele în plus, iar acum se bucură din plin de fiecare moment.

O mamă a slăbit 38 de kilograme, după ce și-a dat seama că nu poate să alerge după fiica ei în parc: ”Am vrut să fie mândră de mine!”

”Nu-mi vine să cred că pot să alerg în parc după fiica mea fără să am nevoie să mp odihnesc. Mă bucur mult că am ajuns să nu-mi mai fie rușine de trupul meu. Dacă vreau să mănânc ciocolată sau să beau un pahar cu vin nu mă abțin. Recuperez apoi. E incredibil de simplu să ai un stil de viață sănătos.”, a mai povestit tânăra care se pregătește acum de nuntă și se află în căutarea rochiei de mireasă.

Gestul adorabil pe care l-a făcut un câțel atunci când a fost lăsat accidental afară în toiul nopții! A sunat la ușă cu ... Cutremurul care a distrus un întreg oraș, echivalentul a 32.000 de bombe atomice! 40.000 de persoane au decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x