Prietenii de la 11

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

 

Invitat la "Prietenii de la 11", Paul Surugiu - Fuego a dezvăluit, în direct, cum a slăbit 15 kilograme în 45 de zile. Toată lumea a fost surprinsă de transformarea uimitoare a artistului, care a reușit să se subțieze, văzând cu ochii, totul într-un timp foarte scurt.

Pentru că toată lumea s-a întrebat cum a reușit să slăbească atât de mult și atât de repede, Fuego a decis să vorbească și să împărtășească din secretele sale fanilor.

În urmă cu ceva timp, artistul a publicat și pe contul său de Facebook câteva detalii despre transformarea sa. Iată ce a scris Fuego despre felul cum a reușit să slăbească:

"Nu știu cât se vede, dar am reușit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure și liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viață, să găsesc și pe această latură un echilibru. 

Cred că aici e cheia și de aici vine si voința în a rezista “tentațiilor” ce apar pe parcurs în viață și în alimentație. Știți doar că eu sunt un gurmand, un om pofticios, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită. Pe scurt, nu mănânc carbohidrați, pâine de nici un fel, fructe cu zahararuri, prăjeli și cel mai important, dulciuri. 

Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc pe cât se poate, să mențin stilul acesta și să găsesc noi resurse pentru a fi sănătos în primul rând. E și asta o lecție importantă pentru noi - dacă vrem, putem!"

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI