Antena Căutare

O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să facă o altă clientă

O mama s-a scuzat pentru gălăgia copiilor săi într-un restaurant, dar nu se aștepta la ce a urmat. La scurt timp, o femeie a făcut un gest incredibil pentru ea. Ce i-a oferit alături de un bilețel

imagine cu un bebelus plangand
O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să facă o altă clientă | Shutterstock

Lumea poate părea uneori un loc destul de neplăcut, dar sunt micile acte de bunătate sunt cele care pot transforma cu adevărat ziua unei persoane. Aceste este și cazul unei mame cu doi copii, care a izbucnit în plâns după ce un străin i-a plătit nota de plată la un restaurant și i-a lăsat un bilet care a emoționat-o profund.

O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să facă o altă clientă

Femeia servise micul dejun într-un restaurant din Sunshine Coast, Australia, alături de soțul ei și de cei doi fii ai lor, în vârstă de 15 luni și de 3 luni. Ulterior, familia urma să plece către acvariul Sea Life, pentru a-l vizita, transmite unilad.com.

Cât timp au stat la restaurant, aceasta a observat că la masa de lângă se afla o femeie care citea. Temându-se că cei doi copiii ai ei ar putea fi prea gălăgioși, tânăra mămică și-a cerut scuze în avans.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

„Mi-am cerut imediat scuze doamnei drăguțe care stătea lângă noi, deoarece avea o carte și mă temeam că băieții nu vor fi prea liniștiți”, a explicat aceasta într-o postare făcută pe grupul de Facebook numit The Kindness Pandemic.

„Am schimbat câteva politețuri și apoi ea și-a terminat micul dejun și a plecat”, a mai adăugat aceasta.

La scurt timp și tânăra mămică a mers să plătească nota, însă a avut parte de o surpriză de zile mari. La casă, nu doar că a observat că vecina lor achitase deja totul, dar aceasta i-a lăsat și un bilet.

„A fost o plăcere să împart pauza mea cu cu tine. Te rog, continuă să faci ceea ce faci. Ai o familie frumoasă. Sper că poți să faci ceva mai mult la Sea Life astăzi. Iubește-i”, scria în biletul care a emoționat-o până la lacrimi.

În postarea sa, femeia a dezvăluit că „a lăcrimat” după ce a citit biletul, adăugând: „Ea a plătit pentru noi... Și cuvintele ei amabile au fost exact ceea ce aveam nevoie sa aud”. Ulterior, mămică recunoscătoare a apelat la rețelele sociale în speranța că îi poate mulțumi personal străinei, cunoscută sub numele de „Em”.

„Dacă ești Em, stai în Mooloolaba pentru muncă și te duci la un local ciudat, care este preferatul tău – ești un suflet uimitor”, a scris ea în mediul online.

„Îmi place atât de mult asta... am lacrimi în ochi”, a scris cineva.

„Ce persoană frumoasă este Em, în mod cert. A fost o poveste atât de frumoasă de citit”, a mai reacționat altcineva.

Citește și: Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

„Copiii voștri sunt doar copii. Nu-ți cere scuze pentru ei. Am 82 de ani anul acesta și îmi place faptul că mamele și tații își pot lua ocazional copiii la micul dejun, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în zilele mele”, a mai adăugat cineva.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornes.ro

Ce nu este bine să oferi de mărțișor. Aduc ghinion aceste obiecte dacă sunt dăruite de 1 martie... De ce se leagă șnurul de la mărțișor în copac. Ține cont de această tradție dacă vrei să-ți meargă bine tot anul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x