Antena Căutare

O mamă curăța camera fiului ei când a văzut aceste mici „ouă” înfiorătoare lângă pat. „Mă mănâncă pielea deja”. Ce sunt de fapt

O mamă făcea curățenie în camera fiului ei când a văzut ceva care a îngrijorat-o. Speriată, femeia a apelat la ajutorul internauților

imagine cu o femeie care se uita cu blitul aprins sub pat
O mamă făcea curățenie în camera fiului ei când a văzut ceva care a îngrijorat-o. Speriată, a apelat la ajutorul internauților | Shutterstock

O mamă făcea curățenie în camera fiului său în momentul în care a făcut o descoperire care a înspăimântat-o. În încercarea de a afla ce se ascundea lângă patul băiatului său, în vârstă de 7 ani, aceasta a apelat la ajutorul internauților. Răspunsurile lor, însă, au băgat-o și mai tare în sperieți. Iată ce a aflat!

Ce sunt, de fapt, „ouăle” înfiorătoare găsite de femeie în camera fiului ei

O mamă a apelat la ajutorul utilizatorilor de pe rețelele sociale pentru a afla părerea lor despre o descoperire ciudată pe care a făcut-o la marginea patului din camera copilului. Alături de câteva imagini, ea a scris următorul mesaj pe un grup de Facebook, transmite unilad.com.

„Are cineva idee ce ar putea fi asta? Este la capătul patului fiului meu, pe podea”, a scris aceasta în descrierea imaginilor în care apăreau niște obiecte minuscule, care arată ca niște ouă mici, așezate pe podea.

„Nu mai apar în nicio altă parte din camera lui, nici la capătul patului nici sub patul lui. Doar la marginea patului, într-un singur loc (l-am întins puțin ca să mă uit). Vreo idee, vă rog?", a scris îngrijorată mama băiețelului de 7 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie renova casa când a făcut o descoperire terifiantă. Ce sunt „tentaculele negre” surprinse sub scândurile din podea

După cum era de așteptat, utilizatorii au început să-și dea cu părerea și posilitățile expuse de ei au băgat-o și mai tare în sperieți.

„O, Domane – sper că acestea sunt cereale, pentru că sunt pe cale să o iau razna”, a comentat un utilizator de Facebook la postarea acesteia din mediul online.

„Nu știu, dar mi s-a deblocat o nouă frică”, a mai adăugat un internaut.

Un alt utilizator a oferit cea mai de speriat posibilitate. Acesta a spus: „Cu siguranță sunt ouă de păinajen văduva neagră. Extrem de periculoși și așteaptă timpul oportun pentru a ataca”.

După o asemenea sperietură, mama băiețelului a făcut mai multe investigații și din fericire, a revenit cu un update. Ea a remarcat că resturile proveneau dintr-un pachet pus la microunde, care a explodat în mod neașteptat.

Ea a mai spus că a aspirase zona cu câteva zile înainte și că nu a observat nimic, dar când a venit momentul să facă din nou curățenie a observat formațiunile neindetificate.

Citește și: Un bărbat tăia o bucată de carne cumpărată din supermarket, când din ea a început să iasă ceva alb. Ce sunt firicelele bizare

Ea a concluzionat că obiectele neobișnuite proveneau dintr-o jucărie de pluș care a explodat și la capătul patului fiului ei.

„Am căutat-o ​​acum câteva zile și nu era acolo. „M-am întors din nou la Hoover și a fost”, a explicat ea. „Acum am aflat că este de la o jucărie de pluș care a explodat la capătul patului.”

Ei bine, din fericire, putem sta cu toții liniștiți, fără să ne îngrijorăm în legătură cu anumite insecte înfiorătoare care își depun ouăle pe ascuns în dormitoarele noastre în această seară.

O femeie renova casa când a făcut o descoperire terifiantă. Ce sunt „tentaculele negre” surprinse sub scândurile din pod... Cum arată tânăra care mănâncă zece morcovi pe zi. Dena Randall a dezvoltat o afecțiune rar întâlnită, care îi colorează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x