Antena Căutare

O mireasă a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a avut 168 de domnișoare de onoare. Cum a fost posibil: „Nu am putut să refuz”

O mireasă din Texas a bătut recordul pentru cele mai multe domnișoare de onoare, după ce a avut nu mai puțin de 168 de femei care i-au fost alături la propria nuntă. Mirii abia și-au făcut loc în fotografia de la cununia civilă!

O mireasă a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a avut 168 de domnișoare de onoare. Cum a fost posibil: „Nu am putut să refuz” Galerie
O mireasă a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a avut 168 de domnișoare de onoare. Cum a fost posibil: „Nu am putut să refuz” | Shutterstock

Să alegi domnișoarele de onoare la propria nuntă este, cu siguranță, o bătaie de cap în plus pentru orice mireasă. Este greu să te decizi cine vrei să îți fie alături la marele eveniment, în special atunci când ai mulți prieteni. Însă, pentru Tina Ackles nu a fost o problemă, căci a reușit să le aducă la propria nuntă pe toate femeile dragi din viața sa.

Citește și: Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia

Nuntă de Cartea Recordurilor! O mireasă din Texas a avut 168 de domnișoare de onoare

Tina Ackles s-a căsătorit pe data de 18 aprilie 2015, după 12 ani de relație cu soțul ei, potrivit Digi24, care citează site-ul oficial Guiness World Records. Aceasta face parte din Asociația Americană a Femeilor de Afaceri (ABWA) din anul 1999, reușind, astfel, să își facă mai multe cunoștințe.

Când au aflat că vrea să se căsătorească, multe dintre colegele sale i-au propus imediat să îi fie domnișoare de onoare, iar Tina nu a putut să refuze pe niciuna:

„Nu am putut să refuz pe nimeni.”, a spus Tina, potrivit celor două surse citate mai sus.

Pentru a se asigura că informația ajunge la toate domnișoarele de onoare, mireasa din Texas a creat și un grup în care a pus la punct toate amănuntele legate de ziua cea mare. Deoarece culorile ABWA sunt roșu și negru, Tina a decis ca fetele să fie îmbrăcate cu rochii negre, iar accesoriile să fie roșii. De asemenea, fiecare domnișoară de onoare a adus o garoafă albă.

„Entuziasmul dinaintea evenimentului a fost copleșitor.”, a mai adăugat Tina, potrivit celor două surse citate mai sus.

Imaginile de la nunta miresei din Texas, care a intrat în Cartea Recordurilor, pot fi vizualizate aici:

Mireasa din Texas se declară fericită că deține acest record mondial

Printre cele 168 de domnișoare de onoare s-au numărat și sora Tinei, două verișoare și nepoata ei. Pe lângă multitudinea de domnișoare de onoare, la petrecerea de nuntă au fost prezente și alte 180 de persoane.

Tina Ackles se declară fericită că deține titlul din Cartea Recordurilor, mai ales că au existat unele „probleme birocratice”:

„Funcționarului, care a completat și depus certificatul de căsătorie, i s-a părut copleșitor ca toate acele femei să vină două câte două la Starea Civilă.”, a spus Tina./„Unii glumesc că nu au atât de mulți prieteni câte domnișoare de onoare am avut eu.”, a mai adăugat aceasta, potrivit surselor citate mai sus.

Citește și: O mireasă era în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut gestul ce a ruinat totul

Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia... „Un călător în timp din 2671” atenționează că anul 2024 va fi mai tumultuos decât cel de acum: „Trebuie să-ți faci planu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x