Antena Căutare

O femeie care urma să se mărite i-a furat vecinei sale toate florile din curte pentru a-și face aranjamentele! Cum și-a motivat gestul

O femeie care s-a căsătorit de curând este în centrul unui scandal uriaș, una dintre vecine reproșându-i că i-a tăiat florile din grădină pentru a-și face buchetul de mireasă și pentru a-și decora sala în care a avut loc evenimentul. 

O femeie care s-a căsătorit de curând este în centrul unui scandal uriaș, una dintre vecine reproșându-i că i-a tăiat florile din grădină pentru a-și face buchetul de mireasă și pentru a-și decora sala în care a avut loc evenimentul.

Fiecare dintre noi își dorește să cheltuie mai puțini bani, însă o mireasă a mers mult prea departe. Mai exact, ca să economisească bani, ea n-a ales niște flori mai ieftine, ci a ales să le taie pe cele din curtea unei vecine.

Femeia a realizat că cea care i-a tăiat toate florile din grădină, fără să-i ceară acordul, a fost chiar vecina ei. Și-a dat seama de această întâmplare abia atunci când a făcut publice imagini de la eveniment pe rețelele de socializare.

”Am intrat în grădină într-o dimineață de vineri și am descoperit toate florile mele, între care trandafiri și petunii, au fost rupte. Am fost devastată. Am chemat Poliția și tot ce a putut să facă a fost să întocmească un raport.”, a povestit femeia revoltată.

De asemenea, ea a mărturisit că ulterior, a observat în imaginile de la nunta vecinei, florile care îi fuseseră furate.

”Singurele cuvinte pe care mi le-a spus au fost ”sunt doar flori. Am avut nevoie de flori pentru nuntă, iar tu aveai o grădină întreagă.” Atât mi-a spus.”, a povestit femeia.

De asemenea, ea a precizat că florile pe care le cultiva erau rare și le avea de ani de zile. Femeia a făcut publică povestea pe rețelele de socializare, iar un internaut i-a sugerat să o dea în judecată.

Imaginația românului nu are limite! El este românul care și-a zidit Loganul în pereții casei cu autorizație! Cât l-a cos... Ultimele informații despre starea bărbatului care cântărea 38 de kilograme și era obligat să muncească! Ce i s-a întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x