Antena Căutare

Ultimele informații despre starea bărbatului care cântărea 38 de kilograme și era obligat să muncească! Ce i s-a întâmplat

Au trecut câteva luni bune de când povestea lui Stephen Smith, bărbatul de 64 de ani obligat să muncească, deși era bolnav, a scandalizat o lume întreagă, iar acum au apărut noi detalii despre acesta. 

Au trecut câteva luni bune de când povestea lui Stephen Smith, bărbatul de 64 de ani obligat să muncească, deși era bolnav, a scandalizat o lume întreagă, iar acum au apărut noi detalii despre acesta.

Stephen Smith, în vârstă de 64 de ani, fusese obligat să muncească deşi era extrem de bolnav și cântărea doar 38 de kilograme, iar autorităţile i-au refuzat ajutorul social.

Din păcate, însă, bărbatul a pierdut lupta cu boala în această dimineață, potrivit presei internaționale.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care cântărea 38 de kilograme și era obligat de stat să muncească! Cazul lui a revoltat sute de mii de oameni

Stephen suferea de o boală pulmonară obstructiva cronică, de osteoporoza şi multe alte probleme care nu îi permiteay să ducă o viaţă normală.

“Nu am deloc muşchi la picioare ceea ce înseamnă că nu pot să stau în picioare foarte mult timp. Trebuie să stau aşezat mereu, dar autorităţile au decis că sunt apt de muncă”, declara bărbatul în urmă cu câteva luni.

Este piele și os și abia poate să meargă, dar a fost trimis la muncă! Un bărbat de 38 de kilograme a fost lăsat fără ajutor social

Stephen Smith fusese nevoit, la începutul lunii februarie, să iasă temporar din spitalul în care era internat pentru a contesta o decizie a Departamentului pentru Muncă și Pensii, care l-a declarat capabil de a-și găsi un loc de muncă, refuzând să îi acorde ajutorul financiar cuvenit.

O femeie care urma să se mărite i-a furat vecinei sale toate florile din curte pentru a-și face aranjamentele! Cum și-a ... Bruneta asta sexy și-a etalat toate formele, dar toți au fost oripilați de un detaliu! Ce s-a văzut (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x