Antena Căutare

O nuntă din Maramureș cu 1200 de invitați, noua senzație de pe internet: „Am zis că e filmare de la Beach, Please”

O femeie face senzație pe internet cu un clip postat de la nunta sa specific maramureșeană. Cu 1200 de invitați, toți îmbrăcați în alb, evenimentul rar întâlnit a devenit rapid viral. Iată imaginile care au stârnit numeroase glume!

O nuntă din Maramureș cu 1200 de invitați, noua senzație de pe internet: „Am zis că e filmare de la Beach, Please” | Captură TikTok

De curând, a avut loc în Maramureș o nuntă cu 1200 de invitați și toată lumea a fost îmbrăcată în alb. Dacă în această zonă este comun să ai o petrecere cu mii de invitați, în restul țarii pare o extravaganță. Așa că cei care au vizionat clipul și-au exprimat uimirea și au glumit pe seama nunții grandioase, unii dintre ei făcând o paralelă cu festivalul Beach, Please.

Citește și: Clipul viral cu Elena Lasconi când oficiază o căsătorie și scandează „pup-o!” Îl felicită pe soț pentru că a spus „Da” hotărât

O nuntă cu 1200 de invitați din Maramureș face senzație pe internet

În 24 de ore clipul postat pe TikTok a strâns peste 700.000 de vizualizări. Mireasa, încântată de eveniment, a scris: „Mulțumesc, Doamne! Am avut o nuntă minunată! Mulțumim din suflet celor mai frumoși nuntași – 1200”.

Articolul continuă după reclamă

În videoclip, petrecăreții sunt surprinși dansând și participând la hore, toți purtând haine albe. Internauții nu au contenit cu glumele. În timp ce unii dintre ei au făcut o paralelă cu Beach, Please, festivalul organizat de Selly pe litoral, alții s-au întrebat cum de mirii cunosc atâtea persoane.

„Mi-a trebuit un share location să ajung la masă”/„Un fel de Zilele Comunei”/„Întrebarea mea este: mirii îi cunosc pe toți cei 1200?”/„Frumos, nimic de spus”/„Am zis că e filmare de la Beach Please”/„Legenda spune că Selly a fost organizator”/„Trebuie să-mi pun GPS să dau de soț prin sala asta”/„De azi încolo mergeți toată viața la nunți”/„Dacă pierzi copilul pe acolo nu îl mai cauți, faci altul…”, au fost câteva dintre comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Meniu cu adevărat inedit pregătit de miri la nunta lor. Invitații au rămas mască: „Cea mai neplăcută la care am fost vreodată”

Alte obiceiuri de nuntă în Maramureș

Nunta în Maramureș se desfășoară conform unor tradiții străvechi. Ceremonia de nuntă este alcătuită din mai multe etape: pețitul, credința sau logodna, cununia și nunta efectivă. Pețitul era realizat de tatăl mirelui, de obicei noaptea târziu și se repeta până când, în a treia seară, primea un răspuns.

Logodna avea loc acasă la mireasă, în preajma rudelor. Înainte de nuntă, chemătorul, un om mai sărac, invita sătenii la eveniment, având responsabilitatea de a merge din poartă în poartă.

Cămărașul, unul dintre cei mai cinstiți bărbați, primea darurile de nuntă și se asigura că paharele invitaților de la nuntă erau mereu pline.

Cusutul steagului era un alt obicei important, realizat de o femeie din sat în prezența stegarului și a unui grup de tineri. Stegarul, de obicei un văr al mirelui, avea rolul de a aduna materialele pentru steag, de a însoți mirele și de a așeza invitații la nuntă. Druștele și grupul de fete aveau aceleași sarcini, dar pentru mireasă, potrivit Revista Viva.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x