Antena Căutare

Clipul viral cu Elena Lasconi când oficiază o căsătorie și scandează „pup-o!” Îl felicită pe soț pentru că a spus „Da” hotărât

În imagini, primărița orașului Câmpulung Muscel este surprinsă în timpul oficierii unei cununii civile, iar reacția ei i-a luat prin surprindere pe internauți.

Galerie
Clipul viral cu Elena Lasconi când oficiază o căsătorie și scandează „pup-o!” Îl felicită pe soț pentru că a spus „Da” hotărât | Captură Facebook

Un videoclip postat de Elena Lasconi pe pagina personală de Facebook a devenit rapid viral. Primărița orașului Câmpulung Muscel este filmată în timpul unei ceremonii civile, oferind un spectacol inedit atât mirilor, cât și invitaților.

Citește și: Cine este soțul Elenei Lasconi, noul președinte USR. Au făcut nuntă la o mănăstire, în costume populare

Imagini virale cu Elena Lasconi în timp ce oficiază o cununie civilă

Elena Lasconi este filmată în timpul ceremoniei, având un dialog savuros nu doar cu mirii, ci și cu cei veniți să îi felicite pe tinerii căsătoriți.

Articolul continuă după reclamă

Filmarea este intitulată „Cum arată cununiile civile la Câmpulung Muscel” și este însoțită de un text emoționant al primăriței:

„Vă iubesc, dragilor! Pentru mine, oficierea căsătoriilor este o binecuvântare și o sursă inepuizabilă de energie bună. Firul vieții noastre are trei momente importante: nașterea, căsătoria și moartea. La naștere și la moarte nu știu să vă spun cum e, dar simt prin toate emoțiile voastre și ale mele cum e la căsătorie. Am oficiat peste 600 de căsătorii, mă apropii de 700 și mă bucur de fiecare dată. Casă de piatră! Să aveți o viață frumoasă, cu bucurii!”, a scris Elena Lasconi în dreptul clipului postat pe pagina personală de Facebook.

În imagini, Elena Lasconi este filmată în timp ce aplaudă imediat după ce i-a declarat soț și soție pe cei doi tineri, apoi se oprește și îi spune mirelui: „Ce a fost asta, Dane? Măi, Dane, fii atent aici!”

Apoi, primărița din Câmpulung Muscel începe să scandeze, aplaudând: „Pup-o, pup-o, pup-o!” și îi încurajează și pe apropiații mirilor să scandeze alături de ea.

„Ptiu, ce frumoși sunteți! Stai așa… La tine perfecțiune… Numai puțin… Stai așa că pică un nasture”, mai spune Elena Lasconi, care se apropie de mire și îi aranjează ținuta. „Așa, perfect, să iasă pozele super!”

După ce întreabă, „de bunăvoie și nesilit de nimeni, o iei în căsătorie pe domnișoara…”, iar mirele răspunde „Da”, Elena Lasconi mai exclamă: „Bravo, mă, îmi place, îmi plac bărbații hotărâți! Când vin aici, am căsătorit peste 600 de cupluri, și când stau aici bărbații zic da (cu voce moale)”, moment în care toată sala a izbucnit în râs și aplauze.

Videoclipul a adunat în scurt timp mii de vizualizări și comentarii, internauții lăudând stilul plin de viață al primăriței Elena Lasconi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce condiții trebuie să întrunească cuplurile care vor să-și unească destinele în aer liber în 2024

Reciclarea sticlelor din plastic, o nouă sursă de venit pentru români. Se câștigă și 18.000 de lei pe lună... Rezultate Loto azi, 28 iulie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x