Antena Căutare

O pisica a parcurs 300 de kilometri pentru a se reintoarce acasa!

Trei sute de kilometri, in doua luni de zile. Atat a parcurs o pisica din Statele Unite pentru a-si regasi stapanii mult-iubiti. Acestia au pierdut-o intr-o vacanta petrecuta in alt oras si in zadar au cautat-o. Cand s-au lasat pagubasi felina a aparut, ca de nicaieri, acasa.

Se numeste Holly, are patru ani si e o felina care tocmai a trecut prin aventura vietii ei. Era cu stapanii in vacanta, la sute de kilometri departare de casa, cand a sarit din masina lor, speriata de artificii, si s-a facut nevazuta. Degeaba au cautat-o cateva zile in zona si au pus inclusiv afise cu ea. Holly parca intrase in pamant. Asa ca au plecat dezamagiti acasa.

Dupa doua luni, timp in care isi pierdusera orice speranta, minunea s-a produs. Holly a aparut in curtea unei femei chiar din orasul stapanilor ei.

Incredibil e faptul ca pisica a parcurs pe jos 300 de kilometri, din Daytona Beach, acolo unde a disparut, si pana in Palm Beach Gardens. Pentru ca avea microcip de identificare, ea a fost returnata imediat stapanilor de drept.

foto: Hepta.ro

VIDEO! Viata de soarece: A scapat de om, dar a dat peste un soim!... Cvadrupleti, dar bogati: Povestea celor patru fetite identice care au facut istorie pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x