Antena Căutare

Cvadrupleti, dar bogati: Povestea celor patru fetite identice care au facut istorie pe internet

Patru fetite, care au facut istorie pe internet acum mai bine de zece ani, revin in atentia lumii intregi. Implinesc luna viitoare 13 ani si sunt faimosii cvadrupleti din America. Si printre cei mai bogati, dupa ce au castigat un sfert de milion de dolari la emisiunea americana "Cel mai adorabil clip de pe internet".

"Tata o sa va faca sa radeti acum" - asa a inceput aventura celor patru fetite identice. Cu un ras molipsitor. Parintii lor le-au filmat in cel mai adorabil moment si clipul a devenit hit in mediul virtual. A urmat si al doilea clip, la fel de adorabil.

Filmuletul lor de atunci a castigat marele premiu de 250.000 de dolari la emisiunea "Cel mai amuzant clip de pe internet din SUA". Si curand a inceput si turul televiziunilor, pentru intreaga familie. Inclusiv Oprah Winfrey si Jay Leno i-au avut ca invitati. Ba chiar au devenit subiect de documentar. Toate acestea le-au adus alte castiguri, de sute de mii de dolari.

Cvadrupletii identici sunt extrem de rari. Un caz precum al fetelor familiei Mathias apare o data la 15 milioane de femei.

O pisica a parcurs 300 de kilometri pentru a se reintoarce acasa!... VIDEO: Un roman a inventat motorul cu reactie pentru bicicleta!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x