Antena Căutare

O poveste de viață șocantă! Cum a reușit o tânără să-și convingă răpitorul să o elibereze

O tânără din Austria a trăit momente cumplite după ce a fost lovită de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta. Apoi fata a fost legată cu bandă, răpită și sechestrată într-o casă.

O poveste de viață șocantă! Cum a reușit o tânără să-și convingă răpitorul să o elibereze
Natalie Birli | thetimes.co.uk

Femeia a scăpat într-un final, datorită unui truc inedit la care a apelat, cu ajutorul căruia și-a sensibilizat răpitorul.

Nathalie Birli, o ciclistă profesionistă în vârstă de 27 de ani a reuşit să scape din mâinile celui care o sechestrase şi încercase să o ucidă, după ce l-a complimentat pentru orhideele pe care le avea în casă.

Întâmplarea a avut anul trecut, într-o zonă rurală din Kumberg, în sudul Austriei, în apropiere de orașul Graz, conform purtătorului de cuvânt al poliției din Graz, Fritz Grundnig.

Îi mureau pe rând toți copiii imediat după ce-i năștea, până când a recurs la o superstiție bizară. O poveste cutremurătoare de viață

În timpul accidentului tânăra şi-a rupt o mâna. Nu doar că nu a ajutat-o în niciun fel, dar agresorul a lovind-o cu un lemn, iar femeia și-a pierdut conștiența. A luat-o cu el în mașină, aruncând-o pe bancheta din spate și a dus-o într-o casă izolată.

„M-am trezit dezbrăcată şi legată într-un fotoliu, într-o casă veche”, a povestit tânăra.

Criminalul a forţat-o să bea alcool şi a încercat apoi să o înece într-o cadă cu apă rece, a mai povestit femeia.

„M-a legat la ochi, m-a forțat să beau vin și ținea permanent un cuțit în mână”.

A avut, însă, zile. A reuşit să-l înduplece pe monstru să o elibereze printr-o minune. I-a lăudat numeroasele orhidee pe care acesta le avea în casă.

„Plin de ură la început, el a devenit brusc simpatic cu mine”, mărturisindu-şi pasiunea pentru grădinărit şi orhidee şi povestindu-mi despre copilăria lui dificilă, a adăugat tânăra.

El i-a povestiti că este grădinar și că a avut parte de o viață oribilă „un tată mort, o mamă dependentă de alcool și prieteni care l-au trădat”, povestea victima, care a precizat că acesta a fost momentul în care a început să-i propună agresorului o înțelegere.

"'Să ne prefacem că a fost un accident, iar tu mă lași să plec."

Nu doar că a reuşit să-l convingă să o elibereze, ci acesta chiar a condus-o până acasă.

"Am intrat în casă, am încuiat ușa și mi-am sunat partenerul", a spus Birli.

Analizarea datelor GPS i-a îndrumat repede pe anchetatori la domiciliul suspectului.

Bărbatul era în vârstă de 33 de ani şi suferea de tulburări psihice. El a fost reținut, iar anchetatorii au încercat să afle dacă acesta a mai fost implicat și în alte răpiri. . Numele lui nu a fost făcut public, conform regulilor austriece de confidențialitate, dar bărbatul a fost arestat.

Tânăra și-a povestit întâmplarea printr-o postare pe Facebook, ea spunea că experiența a fost ca un „film de groază” și a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în căutarea ei atunci când lipsea.

„Mulțumesc Domnului că am reușit să scap , iar în afară de un braț fracturat și o lovitură la cap, sunt bine”, a spus ea, conform telegraph.co.uk

"Toți trăisem aceeași traumă. Nu mai existau orgolii, egoisme, lupte personale". Povestea dramatică din spatel... Alaiul Berbecilor, obicei inedit din Banat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x