Antena Căutare

O profesoară a băgat spaima în elevi! Uite ce pedepse aplică celor care nu și-au făcut tema! Tu ai avea curaj să mergi la ora ei? (VIDEO)

O profesoară a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când s-a aflat ce metode șocante are atunci când vine vorba de pedepsit elevii.

O profesoară a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când s-a aflat ce metode șocante are atunci când vine vorba de pedepsit elevii.

Incidentul s-a produs Ghana, unde femeia a fost filmată în timp ce își punea elevii să stea culcați la pământ și apoi îi călca cu picioarele. Pedeapsa era aplicată mai ales celor care nu își făceau temele.

Se pare că nu ar fi primul caz de acest fel, căci profesorii din Ghana sunt renumiți pentru tipurile de pedepse pe care le aplică elevilor neascultători. Clipul video a stârnit numeroase reacții peste tot în lume.

Noul An chinezesc începe mâine şi ne aduce noi provocări: Eşti gata să rişti? Află ce-ți rezervă horoscopul în 2015... Pe patul de moarte, şi-au arătat adevărata faţă! Ultimele cuvinte ale oamenilor care au schimbat istoria! „O ultimă băut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x