Antena Căutare

O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit

O profesoară a dezvăluit recent care sunt cadourile pe care cadrele didactice le detestă cel mai mult. Dezvăluirile sale au stârnit un val puternic de reacții în mediul online.

imagine cu un profesor avand cadouri in mana
Dezvăluirea femeii a devenit virală | sursa foto: Profimedia

Pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă, profesorii primesc cadouri de Crăciun. De la vouchere și până la bijuterii sau parfumuri, darurile sunt diverse. Totuși, o profesoară i-a luat pe mulți prin surprindere atunci când a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun pe care cadrele didactice le detestă cel mai mult.

O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit

Un cadru didactic din Marea Britanie și-a luat inima în dinți și a dezvăluit care este cadoul cel mai puțin plăcut de către profesori, în perioada Crăciunului.

Deși nu este obligatoriu, mulți părinți din întreaga lume strâng bani și cumpără cadouri pentru profesori, directori, învățători sau educatori, ca semn de mulțumire. Uneori, sumele strânse de părinți sunt modice, alteori se ajunge la daruri scumpe precum parfumuri celebre, bijuterii și nu numai.

Citește și: O profesoară concediată de școală a lăsat un mesaj neașteptat elevilor pe tablă. Mătrurisirea citită de toți copiii a uimit

Uneori, să faci cadou unei persoane care nu este rudă sau prieten poate să devină o misiune destul de dificilă. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, profesorii ajung să plece acasă cu tot felul de obiecte decorative, căni, felicitări, vouchere, coșuri de Crăciun și diverse alte obiecte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt și situații când profesorii sunt luați prin surprindere. A fost relatat cazul unui elev care a furat un inel de logodnă de acasă și i l-a oferit profesoarei.

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată unui bărbat, fără pic de reținere. Omul, de meserie profesor, a fost cel care a dezvăluit totul

Recent, un cadru didactic pe nume Natalie și-a luat inima în dinți și a explicat care sunt cele trei cadouri de Crăciun pe care profesorii le detest. Potrivit acesteia, produsele de la firmă celebră de lenjerie intimă sunt nepotrivite pentru un cadru formal precum școala, chiar dacă e vorba doar despre niște loțiuni parfumate. Al doilea cel mai nepotrivit cadou este un festin de dulciuri pentru toată clasa, ce se va termina cu ore întregi de agitația pentru elevi. În plus, femeia a mai spus că nu i se pare normal ca unii tătici să flirteze cu ea, lucru pe care îl trece pe lista de lucruri nadorite de sărbători, arată cei de la mirror.co.uk.

Surprinzător este faptul că părerile au fost împărțite și că unii au ales s-o critice și s-o considere nerecunoscătoare.

„Ce negativistă, ar trebui să fii recunoscătoare pentru orice”, „Decât să dăn cadouri unor profesori nerecunoscători ca tine, mai bine nu mai dăm cadouri deloc”, iată doar o parte din părerile internauților.

A crezut că a câștigat premiul după ce a răzuit lozul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ce greșeală aparent inofensivă ... Iluzie optică virală! Privește atent peisajul de iarna și găsește leopardul din imagine. Unde se află, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x