Peste 1000 de mesaje de dragoste trimise de o profesoară din Timiș unui elev. Părinții băiatului au descoperit ce conținea convorbirea

 

Situație neobișnuită întrun liceu din Timiș. Protagoniști, o profesoară de Limba și Literatura Română și un elev. Cei doi au fost descoperiți de părinții băiatului, care au anunțat imediat conducerea școlii și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

Cazul este unul destul de straniu, iar ancheta celor două instituții de învățământ sunt în plină desfășurare. Potrivit informațiilor furnizate de către părinții elevului, acesta ar fi primit peste 1000 de mesaje din partea cadrului didactic, însă până în acest moment nimeni nu a dezvăluit conținutul convorbirilor, însă nu este exclus ca acest dialog de la distanță să conțină și subiecte, care nu au legătură cu relația profesor-elev.

Profesoară filmată în timp ce face amor cu elevii săi din clasele a 7 a și a 8 a: „Au fost surprinși de camerele de supraveghere”

Mama elevului a depus o plângere în acest sens și le-a cerut celor de la ISJ Timiș să o îndepărteze pe profesoară din liceul unde învață fiul său.

Doi liceeni au făcut amor în fața colegilor de clasă: „Erau în curtea școlii când au început să se mângâie și să-și dea hainele jos”

“Comisia va trebui să adune toate datele, mesajele pe care le are mama, să îi cheme pe cei implicaţi să dea o declaraţie şi aşa mai departe. Vă daţi seama că e destul de dificil de dovedit, pentru că trebuie să vedem dacă mesajele au fost trimise de doamna profesoară, iar noi nu ştiu cum am putea face asta şi cât va dura. E destul de dificil”, a declarat directorul liceului din localitatea Făget. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI