Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Profesoară filmată în timp ce face amor cu elevii săi din clasele a 7 a și a 8 a: „Au fost surprinși de camerele de supraveghere”

Se înmulțesc cazurile în care cadre didactice sunt implicate în scandaluri amoroase cu elevi. Un episod de o gravitate rară este cel al unei profesoare filmate în timp ce are relații intime cu băieți din clasele gimnazile. Imaginile i-au fost fatale cadrului didactic

Se înmulțesc cazurile în care cadre didactice sunt implicate în scandaluri amoroase cu elevi. Un episod de o gravitate rară este cel al unei profesoare filmate în timp ce are relații intime cu băieți din clasele gimnazile. Imaginile i-au fost fatale cadrului didactic.

Aceasta a fost exclusă din învățământ și urmează să suporte consecințele legii pentru mai multe capete de acuzare, capete de acuzare care o pot trimite în spatele gratiilor pentru multă vreme.

Incidentele s-au petrecut la o școală din Ontario (Canada), iar aventurile amoroase ale profesoarei au avut loc pe parcursul a doi ani. Cazul lui Karen Bagshaw a devenit foarte popular în America de Nord, iar avocații acuzării au pregătite nouă puncte cu care intenționează să o arunce în pușcărie.

Cei care judecă acest caz revoltător au la dispoziție și imagini surprinse de camerele de supraveghere, multe dintre episoadele erotice petrecându-se chiar în incinta instituției de învățământ. Potrivit informațiilor apărute în presa canadiană, profesoara a întreținut relații intime cu doi elevi de la ciclul gimnazial, care erau în clasele a șaptea și a opta.

Cei doi au recunoscut tot ce s-a petrecut, iar profesoara își așteaptă sentința, care, în mod sigur, nu va fi una blândă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro