Antena Căutare

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală: „Am rugămintea, dacă se poate, să cumpărați...”

Un gest uluitor a fost făcut de o profesoară a unei școli din Buzău, înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun părinților elevilor din trei clase ale unității de învățământ gimnazial

Un gest uluitor a fost făcut de o profesoară a unei școli din Buzău, înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun părinților elevilor din trei clase ale unității de învățământ gimnazial.

Părinții au recepționat un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte și care i-a făcut să privească școala cu alți ochi și să o trateze cu maxim respect pe cea care l-a expediat.

Citește și:

Prima zi de școală, din altă perspectivă: „Și? Azi, de ziua frumuseții, ați aruncat banii pe flori la coșul de gunoi și ați trimis copiii... ”

Profesoara le-a cerut oamenilor să renunțe la obișnuitul gest de a-i cumpăra câte un buchet de flori, propunându-le ca banii cheltuiți cu plantele să fie folosiți în alt mod. Mai exact, profesoara i-a sfătuit să investească aceeași sumă în rechizite, care să ajungă la elevii nevoiași, care nu-și pot achiziționa toate materialele didactice de care au nevoie.

Profesoara de limba română se numește Veronica Bulf și predă la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade”.

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Jurnalul unei adolescente poloneze ucise de nazişti va fi publicat după 70 de ani... Ultimul tablou Botticelli aflat într-o colecţie personală, scos la vânzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x