Antena Căutare

Dealurile Conegliano și Valdobbiadene din Italia au fost incluse în Patrimoniul UNESCO

UNESCO se află în Baku, Azerbaidjan, pentru a decide care destinații turistice trebuie adunate în portofoliul care include deja 1.092 de site-uri din 167 de țări.

UNESCO se află în Baku, Azerbaidjan, pentru a decide care destinații turistice trebuie adunate în portofoliul care include deja 1.092 de site-uri din 167 de țări.

Babilonul, în Irak, unul dintre cele mai importante situri din lumea antică, un complex de temple vechi de secole, care străluceau deasupra copacilor din Bagan, Myanmar, un estuar plin de păsări de-a lungul râului Yalu din China și uimitorul Parc național Vatnajokull în Islanda se numără printre cele mai noi care sunt înscrise pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO 2019.

Pe listă a fost adăugată în această săptămână Prosecco Hills din Conegliano și Valdobbiadence. Zona este renumită datorită producerii de vinuri spumante.

În această săptămână, comisia competentă va încheia deliberările asupra locurilor care vor alcătui lista în 2019. Destinațiile alese vor beneficia de protecție nominală transmisă de UNESCO.

Citește și : Care sunt nominalizările pentru lista UNESCO 2019

Un îndrăgit actor s-a sinucis... Restaurarea tabloului „Rondul de noapte”, de Rembrandt, a început la Rijksmuseum şi poate fi urmărită live de vizitatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x