Antena Căutare

O romanca este dublura lui Celine Dion in videoclipuri!

O romanca a salvat-o pe Celine Dion din arsita desertului. A fost dublura artistei la o filmare solicitanta pentru cel mai nou videoclip. Timisoreanca a fost imbracata si machiata exact ca diva canadiana si si-a jucat rolul extrem de convingator.

Celine Dion a filmat acest videoclip doar intr-un studio pregatit cu tot ce ii trebuie unei dive. E prea delicata ca sa indure scenele din desert. Pentru asta i-a cerut ajutorul romancei Daniela Ameruoso cunoscuta, pe cand traia la Timisoara, drept Daniela Lupu.

Timp de aproape patru ore, cat au durat filmarile, romanca a indurat temperaturi de aproape 50 de grade Celsius. E obisnuita sa lucreze in conditii dificile, altfel nu ar fi facut cariera ca manechin profesionist. Asa l-a si cunoscut pe actualul ei sot, Chris Ameruoso, unul dintre cei mai renumiti fotografi de la Hollywood. Datorita lui a ajuns, practic, sa apara in videoclipul lui Celine Dion. Cei din echipa vedetei canadiene au observat ca romanca are cam aceeasi silueta si aceleasi miscari cu cele ale divei si ca ar fi perfecta pentru a-i fi dublura. Filmarile au avut loc in iulie, langa Las Vegas.

Celine Dion este doar ultima aparitie de pe lista celebritatilor cu care Daniela a lucrat si cu care s-a imprietenit in Statele Unite: Pamela Anderson, Sharon Osbourne, Juliette lewis sau Mike Tyson. Cea mai apropiata relatie este cea cu Priscilla Presley. Cele doua lucreaza impreuna la un proiect dedicat regelui rock'n roll-ului, Elvis Presley.

Copilul bolnav de autism, care s-a pierdut sambata prin padure, a fost gasit de un caine!... SCANDALOS! Puzzle pentru copii cu imaginea crematorului din lagarul nazist Dachau, scos la vanzare pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x