Antena Căutare

O spirală misterioasă a apărut pe cerul din Alaska și a stârnit un val de reacții virale. Ce era, de fapt, semnul misterios

Un fotograf a surprins imagini inedite pe cerul din Alaska. Fotografiile au ajuns virale în nline și unii s-au întrebat dacă semnele misterioase sunt de la extraterești, însă un expert a explicat totul.

colaj foto spirală misterioasă pe cer Galerie
Un fotograf a surprins imagini inedite pe cerul din Alaska. Fotografiile au ajuns virale în nline și unii s-au întrebat dacă semnele misterioase sunt de la extraterești, însă un expert a explicat totul. | Captura Youtube / Fox 13 Seattle

O „spirală misterioasă” care a fost vizibilă pentru scurt timp pe cerul din Alaska i-a făcut pe fotografii locali să se întrebe ce au văzut. Fotografiile au devenit virale în mediul online și au stârnit un val de amuzament, însă un expert a spus că adevărul spatele acestor semne misterioase de pe cer.

Spirala de pe cer care i-a făcut pe oameni să creadă că ceva bizar s-ar putea întâmpla

În jurul orei 2:00 dimineața, Todd Salat a ieșit să fotografieze luminile nordice de lângă Delta Junction, când, spune el a văzut „poate cel mai bizar lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea", potrivit Anchorage Daily News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial era doar un fulger de lumină strălucitoare pe cer, după care a devenit o spirală care „a devenit din ce în ce mai mare”, a adăugat fotograful care în online este cunoscut sub numele de „Aurora Hunter”.

Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

După ce fotografia cu semnele misterioase de pe cer a devenit virală în mediul online, o altă fotografă a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva pe cer.

„M-am gândit: «Este un lucru ciudat pe cer și nu știu ce este, dar este destul de cool»”, a scris internauta.

Un expert a descifrat misterul semnului de pe cer. Cum au reacționat internauții când au aflat adevărul: „Minunea s-a stins”

După valul de cometarii din mediul online, s-a aflat că spirala nu era chiar un mister, de fapt. Don Hampton, profesor asociat de cercetare la Universitatea din Alaska Fairbanks Geophysical Institute, a declarat pentru Associated Press că semnul luminos asemănătoar galaxiei a fost doar rezultatul unei rachete SpaceX care eliberează combustibil în exces.

Un fenomen bizar apărut pe cer i-a alertat pe locuitori. Imaginile cu norul misterios au devenit virale

„Când fac acest lucru la altitudini mari, combustibilul se transformă în gheață. Și dacă se întâmplă să fie în lumina soarelui, atunci când ești în întunericul de pe pământ, îl poți vedea ca un fel de nor mare, și uneori este vârtej”, a declarat el pentru agenția de știri, potrivit People.

Și cu toate că fotografiile au „creat un pic de furtună pe Internet” și au arătat „foarte cool”, au fost „doar vapori de apă care reflectă lumina soarelui”.

După ce s-a elucidat misterul unii internauți au glumit în mediul online, spunând că povestea li se părea mult mai interesantă când nu cunoșteau foarte multe detalii.

„Mi-a plăcut acest mister și necunoscutul. După ce am aflat ce era, am observat că minunea s-a stins puțin", a declarat Salat pentru Anchorage Daily News.

Glumind despre rolul SpaceX în privința a ceea ce s-a întâmplat, Withnall a scris pe social media: „Serios Elon? Trebuie să-mi strici aura? Speram că o navă spațială va ateriza și extratereștrii vor sări afară”.

O femeie a intrat în baie, unde a făcut o descoperire „înfiorătoare”. Ce se afla lângă cabina de duș... Momentul în care o fiară marină bizară este surprinsă la suprafața apei. Imaginile care au speriat localnicii. Ce se ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x