O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

O tânără pe nume Sissy Hankshaw și-a cumpărat o casă împreună cu partenerul său de viață, fără să viziteze locuința înainte. Ceea ce au descoperit ulterior is-a transformat într-o poveste virală.

O tânără pe nume Sissy Hankshaw a trăit o surpriză de zile mari atunci când s-a mutat în noua sa locuință

www.tiktok.com/@sissyhankshaw

Sissy Hankshaw a reușit să uimească milioane de oameni din întreaga lume atunci când a postat pe pagina sa personală de TikTok un clip video în care a arătat tuturor cum arată locuința pe care a decis s-o cuimpere împreună cu partenerul său de viață.

Într-un neobișnuit act de curaj, cei doi au decis să achiziționeze locuința fără să o viziteze înainte, pentru a afla cât mai multe detalii despre loc.

Ce a descoperit o tânără care a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte

Când documentele au fost gata și au primit cheile, cei doi iubiți au decis să vadă cum arată noul lor cămin, în care urmează să se mute. Se pare că totul ar fi avut de-a face cu pandemia de coronavirus și cu faptul că au dorit să se protejeze de o posibilă infectare la vizită.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Când cei doi au ajuns la fața locului și au privit atent au realizat faptul că la etajul trebuie să mai existe un spațiu pe care nu l-au remarcat inițial, atunci când au cumpărat casa. Curioasă din fire, Sissy Hankshaw a decis să meargă la etaj, ca să vadă despre ce eset vorba.

Nu mică a fost surpriza tinerei atunci când a dat peste ceva cu totul și cu totul special, ce a mărit considerabil valoarea locuinței noi.

Cei doi tineri au observat, atunci când au intrat într-un dormitor de la etaj, un mic perete fals, pe unul dintre ziduri. În scurt timp, proprietarii casei și-au dat seama că au de-a face cu o ușă secretă și au folosit ustensilele pentru a o deschide.

Citește și: Un vânător de comori a fost angajat să investigheze casa unei familii, înainte ca aceasta să o vândă. Ce a găsit în podea

Surpriza a fost mare atunci când descoperit o altă încăpere, extrem de spațioasă, aproape cât un alt dormitor.

Sissy Hankshaw a filmat cum arată locul și a postat clipul video pe pagina sa de TikTok. Mai bine de nouă milioane de persoane au vizualizat imaginile și au reacționat imediat.

„Mi se pare atât de interesant faptul că nu există altă cale de acces la această încăpere, practic e un loc secret. Zidul prin care am trecut a fost construit recent, cel mai probabil ca spațiul delimitat de peretele fals să fie folosit ca loc pentru izolare termică”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Unii internauți au fost de părere că spațiul ar trebui folosit pentru a transforma totul într-un loc de relaxare, cu fotolii, bibliotecă și orice îi mai place tinerei. Alții, ceva mai practici, au sugerat că locul e mai mult decât perfect pentru un dressing uriaș.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri