Antena Căutare

O tânără a cumpărat o valiză veche și când a deschis-o a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a putut să dea

O tânără a cumpărat o valiză veche la preț de chilipir, însă după ce a deschis-o a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată.

imagine cu o valiza veche Galerie
Când a deschis valiza veche, tânăra a făcut o descoperire neașteptată | sursa foto: Shutterstock

Pasionată de cumpărături și de mici chilipiruri, o tânără a cumpărat o valiză veche, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. Când a deschis geanta, aceasta a făcut o descoperire uluitoare. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O tânără a cumpărat o valiză veche și când a deschis-o a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a putut să dea

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Chandler, o tânără pasionată de chilipiruri, care cumpără și vinde obiecte vechi pe internet. Ca să găsească mereu marfă, aceasta merg de la un târg la altul ca să descopere noi și noi „bijuterii”.

Într-una dintre zile, aceasta a observat o valiză veche din piele. Fiindcă i-a plăcut foarte mult geanta, aceasta a decis să nu mai stea pe gânduri, ci s-o cumpere. Când a vrut s-o deschidă, surpriza a fost mare. A pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, iar clipul video a ajuns pe TikTok și a devenit viral, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

Văzând că este închisă, tânăra a rugat pe cineva să o ajute să deschisă geanta cu pricina, ce a stat timp de mulți ani într-un pod al unei case. Fiindcă încuietorile erau stricate, aceasta a fost nevoită să recurgă la forță pentru a deschide valiza veche. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce se afla în interior, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa a descoperit că în interior se aflau numeroase haine vintage pentru copii, de la pantaloni la bluze și cămăși, toate în stare relativ bună. Rând pe rând, Chandler a prezentat despre ce obiecte vestimentare este vorba.

Citește și: De ce să nu îți lași niciodată geanta pe jos. Gestul îți poate aduce numai necazuri, fără să știi că există vreo legătură

Filmarea a adunat mai bine de trei sute de mii de vizualizări și numeroase reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume.

„Chiar mă întreb care este povestea din spatele acestei valize vechi”, a spus Chandler, arată cei de la thesun.co.uk.

Unii au fost de părere că respectivele haine sunt, cel mai probabil, din 1960. Au fost și persoane care au dorit să știe dacă tânăra dorește să vândă respectivele piese vestimentare, iar răspunsul a fost afirmativ. Imaginile cu descoperirea din valiză au ajuns pe internet și au devenit virale.

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șapca din imagine? Nu e ascunsă, dar puțini o văd. Unde se află, de fapt... O mamă privea pozele cu fetița ei și a observat că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x