Antena Căutare

O tânără a decis să își facă o clonă cu ajutorul inteligenței artificiale ca să poată discuta cu mai mulți bărbați simultan

O tânără a decis să își facă o clonă cu ajutorul inteligenței artificiale ca să poată discuta cu mai mulți bărbați în același timp, dar ceva complet neașteptat s-a întâmplat cu clona ei.

Galerie
Femeia a făcut o descoperire neașteptată despre clona ei | sursa foto: Profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o tânără care câștigă sume importante de bani din faptul că este iubită virtuală pentru bărbați de pretutindeni. Ca să reușească să discute cu mai mulți admiratori în același timp, tânăra a decis să-și facă o clonă cu ajutorul inteligenței artificiale, dar se pare că acest lucru a venit la pachet și cu un preț pe măsură. Nu a bănuit la început ce avea să se întâmple în scurt timp.

O tânără a decis să își facă o clonă cu ajutorul inteligenței artificiale ca să poată discuta cu mai mulți bărbați simultan. Ceea ce a făcut clona a fost uluitor

În vremurile pe care le trăim, inteligența artificială se dezvoltă din ce în ce mai mult. În urmă cu ceva timp, acest conceput era mai degrabă o idee îndrăzneață din diferitele filme de la Hollywood. Azi, inteligența artificială este din ce în ce mai utilizată în diferite domenii.

Citește și: Cazul uluitor al tinerei care susține că propriul iubit i-a făcut o clonă AI pentru ca și alți bărbați să poată petrece timp cu ea

Articolul continuă după reclamă

O tânără pe nume Caryn Marjorie câștiga bani mulți de pe urma rolului său de iubită virtuală pentru bărbații dispuși să plătească bani pentru a se bucura de atenția ei în mediul obnline. Într-o zi, femeia în vârstă de 24 de ani a decis să își facă o clonă cu ajutorul inteligenței articiale pentru a putea astfel să discute cu mai mulți clienți simultan. Cunoscutul influencer a ajuns să câștige chiar și 70.000 de dolari pe săptămână.

În luna mai, femeia care are 2,7 milioane de urmăritori pe Snapchat a lansat CarynAI și a ajuns să aibă un succes impresionant.

Citește și: O femeie și-a găsit „clona” pe o aplicație de recunoaștere facială. S-a întâlnit cu sosia ei și a făcut o descoperire neașteptată

„Am înregistrat peste 2000 de ore de conținut, voce și elemente de personalitate ca să devin astfel primul creator de conținut care își face o clonă cu ajutorul inteligenței artificiale. Milioane de oameni ar putea astfel să discute simultan cu mine. Am ajuns să am 10.000 de iubiți virtuali”, a scris atunci femeia pe Twitter, încântată de realizarea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu știa că totul se va întoarce împotriva ei și că va exista și un cost ascuns. Numeroși utilizatori au plătit un dolar pe minut pentru a discuta cu clona CarynAI, descrisă ca fiind „fata visurilor”. Nu a durat mult și clona a început să facă ceva de-a dreptul neașteptat.

Unii dintre utilizatori și-au expus cele mai explicite, vulgare și negre fantezii și clona a răspuns pe măsură în cadrul conversațiilor. Uluită de cele descoperite, tânăra a spus:

„Am citit unele conversații și erau atât de înfricoșătoare încât dacă discuția s-ar fi purtat între doi oameni atunci ar fi devenit ceva ilegal. Unele discuții nici nu vreau să le port în viața reală. Ceea ce m-a deranjat și mai tare a fost faptul că a mea clonă răspundea în aceeași manieră obscenă celor care aveau fantezii îndrăznețe”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la nypost.com.

Se pare că, pe măsură ce clona discuta cu diferiți oameni, sistemul înregistra fanteziile și asimila totul, ca și când CarynAI evolua. În timp, s-a ajuns la cele mai negre fantezii și la cele mai obscene replici. Când lucrurile au scăpat de sub control, Marjorie a vândut drepturile pentru CarynAI.

Cel mai izolat loc de pe Pământ este atât de departe încât cei mai apropiați oameni se află pe Stația Spațială Internați... Stațiunea din România unde te simți ca în insula Santorini. Cei care au ajuns aici au rămas fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x