Antena Căutare

O tânără a descoperit un buncăr în subsolul casei bunicii sale. Ce se afla în interior, de fapt

O tânără a filmat și a arătat ce a putut să descopere în subsolul casei bunicii sale. Imaginile au devenit virale.

imagine cu o usa care duce la subsolul unei case Galerie
Tânăra a filmat și a arătat ce secret ascundea subsolul casei bunicii sale, de fapt | sursa foto: Profimedia

O femeie a rămas mai mult decât uimită atunci când a decis să exploreze mai atent casa bunicii sale. În subsolul locuinței, tânăra a dat peste ceva cu totul și cu totul neașteptat. A pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, apoi a publicat imaginile pe internet, ca să arate dovada cu ceea ce ea a numit ca fiind un buncăr.

O tânără a descoperit un buncăr în subsolul casei bunicii sale. Ce se afla în interior, de fapt

Aceasta este incredibila descoperire pe care a făcut-o femeie pe nume Carly, atunci când a decis să exploreze mai atent toate încăperile din casa bunicii sale, care se mutase în urmă cu ceva timp într-o casă veche. Ceea ce femeia nu știuse, atunci când s-a mutat acolo, era faptul că respectiva casă ascunde un secret cu totul și cu totul aparte. Noua proprietară știa de existența unui subsol, dar nu știa ce se află cu adevărat acolo.

Citește și: O femeie și-a lăsat copiii cu bona, însă a rămas uimită când a descoperit ce făcea aceasta când rămânea singură cu cei mici

Curioasă din fire, Carly, nepoata doamnei, a decis să exploreze mai atent subsolul și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit numeroase conserve de mâncare, alimente de rezervă și obiecte pentru camping.

Fiindcă bunica nu putea să coboare și să urce scările, aceasta nu a mers prea des în subsol. Carly, însă, a pus mâna pe telefonul mobil șși a filmat tot ce a descoperit în interior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că în subsolul locuinței, fostul proprietar a construit un adevărat buncăr, unde a depozitat nu doar mâncare și provizii alimentare, ci a construit inclusiv dulapuri. Explorând mai atent, tânăra a descoperit inclusiv arme. Se pare că fostul proprietar s-a preocupat de pregătirea pentru o posibilă apocalipsă, așa că a pregătit subsolul cu tot felul de detalii utile într-un astfel de scenariu, au arătat cei de la nypost.com.

Citește și: Doi tineri au descoperit o cameră „secretă” în noua lor locuință. Ce adevăr neașteptat a ieșit la iveală despre casă

La un moment dat, atunci când a apăsat pe o țeavă falsă, tânăra a descoperit o cameră secretă, pe care omul a folosit-o ca să depoziteze hrană. În spatele unui fals panou electric era, de fapt, ușa către o încăpere de tip refugiu.

Imaginile surprinse de fată au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții. Oameni din întreaga lume s-au mirat de ceea ce a putut fostul proprietar să construiască în subsolul casei sale.

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite în ziua nunții. Ce a descoperit la cea care îi era prietenă... O femeie privea un selfie făcut în urmă cu câțiva ani și un detaliu observat pe fundal a lăsat-o fără cuvinte. Ce a obse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x