Antena Căutare

O tânără a dezvăluit faptul că bărbații care vor să o sărute trebuie să facă 3 lucruri înainte de a putea să o atingă

O tânără a dezvăluit faptul că bărbații care vor să o sărute trebuie să facă 3 lucruri înainte de a putea să o atingă. Povestea femeii pentru care un sărut poate să fie fatal a făcut rapid înconjurul lumii.

Galerie
Descoperă ce trebuie să facă un bărbat care vrea să o sărute | sursa foto: Profimedia

Se spune că un sărut poate să țină locul a o mie de cuvinte, însă pentru o tânără, acesta poate să fie ceva de-a dreptul fatal. Un pupic pe buze o poate ucide, așa că bărbații care vor să fie cu ea trebuie să facă 3 lucruri înainte de a putea să o atingă.

O tânără a dezvăluit faptul că bărbații care vor să o sărute trebuie să facă 3 lucruri înainte de a putea să o atingă

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei tinere pe nume Caroline Cray Quinn. Băieții dornici să o sărute trebuie să fie atenți, deoarece un sărut ar putea fi fatal pentru ea. Tânăra din Boston suferă de alergii alimentare severe, precum și de o afecțiune cronică cunoscută sub numele de sindrom de activare mastocitară (MCAS). Este vorba desore o boală autoimună care determină celulele ei să identifice în mod absolut greșit anumite substanțe ca fiind alergeni periculoși, cu excepția a două alimente: ovăz și formulă hipoalergenică. Acest lucru o face pe tânără să se confrunte cu episoade intense de umflături, dificultăți de respirație, urticarie, diaree, vărsături și alte simptome. În cazuri severe, aceasta poate duce la șoc anafilactic, conform Cleveland Clinic.

Citește și: A crezut că are o reacție alergică la nivelul ochilor, însă medicii i-au pus un diagnostic crunt. Ce afecțiune gravă era de fapt

Articolul continuă după reclamă

Având în vedere afecțiunea cu care se confruntă tânăra, bărbații care doresc să o sărute pe Quinn trebuie să respecte trei reguli. Prima și cea mai importantă este ca cei doritori să nu consume unul dintre cei șase alergeni principali pe care îi are tânăra, adică arahide, nuci, susan, kiwi, muștar sau fructe de mare în ultimele 24 de ore, adică cu o zi înainte de sărut, au informat cei de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua regulă de respectat este că bărbatul care vrea să o sărute nu trebuie să fi mâncat în ultimele trei ore și ultima regulă este cea legată de spălatul pe dinți.

Citește și: O tânără care este alergică la apă a dezvăluit ce pățește când transpiră sau când face duș. Ce a dezvăluit

Dacă un potențial iubit nu respectă aceste cerințe înainte de a se săruta, consecințele ar putea fi fatale pentru femeie și i-ar putea cauza un șoc anafilactic.

Tânăraa și-a dezvăluit povestea în cadrul unui clip video publicat pe TikTok care a adunat peste 1,7 milioane de vizualizări și numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume. Totuși, în ciuda celor trei reguli de urmat înainte de un sărut, tânăra are un partener.

O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul... Mit sau realitate? De ce nu ar fi bine să dormi sub nuc. Ce ți s-ar putea întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x