Antena Căutare

O tânără care este alergică la apă a dezvăluit ce pățește când transpiră sau când face duș. Ce a dezvăluit

O tânără în vârstă de 22 de ani este alergică la apă și, atunci când vrea să facă un duș sau când transpiră, aceasta este nevoită să treacă prin momente greu de imaginat.

colaj foto cu Loren Montefusco Galerie
Femeia alergică la apă a dezvăluit ce pățește dacă face duș sau transpiră | sursa foto: Profimedia

O tânără în vârstă de 22 de ani este alergică la apă și, atunci când vrea să facă un duș sau când transpiră, aceasta este nevoită să treacă prin momente greu de imaginat.

O tânără care este alergică la apă a dezvăluit ce pățește când transpiră sau când face duș

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unei femei pe nume Loren Montefusco, în vârstă de 22 de ani, din South Carolina (Statele Unite ale Americii). Tânăra are alergie la apă și, din cauza acestui lucru, trece prin momente greu de imaginat atunci când transpiră sau când trebuie să facă duș.

„Este foarte greu să trăiești cu așa ceva. Se simte ca și când mâncărimea este una în profunzime. Încerc din răsputeri să nu mă scarpin, dar efectiv nu mă pot abține. Nu am încotro, doar trebuie să suport și atât. Câteodată îmi înfig unghiile în piele astfel încât durerea să acopere mâncărimile”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: Ea este tânăra alergică la apă care nu poate plânge sau transpira. Cum se manifestă afecțiunea bizară pentru care nu există leac

Ceea ce complică și maim ult povestea tinerei este faptul că nu există un remediu care să calmeze mâncărimile. Coșmarul a început la vârsta de 12 ani, iar boala s-a agravat odată cu trecerea timpului. Atunci când transpiră sau când face duș, fata trece prin dureri greu de suportat. Loren Montefusco încearcă pe cât posibil să nu transpire și se spală doar când este neapărat necesar și petrece cât mai puțin timp cu putință sub apă.

„Am încercat să mă spăl cu o cârpă și niște apă, dar simpla atingere cu apa îmi provoacă o reacție alergică”, a mai explicat ea.

Citește și: Tânăra care susține că este alergică la „alergat”. Momentul care a făcut-o să-și dea seama că are o afecțiune

Reacțiile alergice apar inclusiv dacă merge la mare, dacă merge la piscină sau dacă transpiră, iar mâncărimile devin uneori insuportabile. Fiindcă n-a mai suportat durerile, aceasta a ajuns să se curețe cu șervețele umede la nevoie și doar rar să facă baie. Totuși, fiindcă a fost nevoită să facă asta, s-a simțit afectată în plan psihic și emoțional, căci nu i-a fost ușor să accepte acest lucru.

Tânăra a spus că nu este deloc ușor să trăiești cu așa ceva, dar nici cu durerile ce apar după baie. A reușit să ia legătura cu alți oameni care se confruntă cu alergia la apă și acest lucru o ajută să treacă mai ușor peste situație.

Doi tineri au renunțat la inhibiții și s-au lăsat cuprinși de pasiune, chiar în toiul zilei! S-au iubit în parc, fără re... O profesoară de limba engleză a renunțat locul de muncă după ce elevii și părinții au descoperit poze cu ea în ipostaze ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x