Antena Căutare

O tânără a intrat aproape goală într-un magazin | FOTO. Cum arată de la spate ținuta „indecentă” care îi expune posteriorul

O tânără cunoscută în mediul online pentru postările îndrăznețe a luat cu asalt un magazin. Aceasta a intrat aproape goală și i-a lăsat fără cuvinte pe cei care au văzut cum arată ținuta în partea de jos.

colaj foto tanara sexy Galerie
O tânără a intrat aproape goală într-un magazin | FOTO. Cum arată de la spate ținuta „indecentă” care îi expune posteriorul | Profimedia

Faith Lianne, o tânără cunoscută de pe site-urile pentru adulți, și-a mutat „afacerea” pe străzile din Florida. Aceasta nu a mai ținut cont de nimic atunci când i s-a făcut pofta de vată de zahăr și a mers aproape goală la magazin. În stilul caracterisitic, aceasta a importalizat momentul și a postat imaginile pe rețelele sociale. Iată ce a urmat!

O tânără a intrat aproape goală într-un magazin. Cum arată ținuta „indecentă” care îi lasă la vedere posteriorul

Faith Lianne este o influenceriță și creatoare de conținut din Florida, SUA. În vârstă de doar douăzeci de ani, tânăra se mândrește cu un trup fără cusur pe care nu se teme să-l arate cu fiecare ocazie.

Fără pic de reținere, aceasta a dus totul la următorul nivel atunci când s-a hotărât să iasă aproape goală pe stradă. Mai mult decât atât, Faith a intrat și într-un magazin de unde și-a cumpărat o vată de zahăr roz de la un automat.

Citește și: Cuplul înflăcărat care s-a iubit pe plajă în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de privitori și s-au atins cu pasiune | FOTO

Dacă din față, ținuta pare doar una extrem de sumară, formată dintr-un crop top negru, extrem de decoltat și o fustă albă mini, totul se schimbă atunci când aceasta se întoarce cu spatele. Bucata de material lasă la vedere o mare parte din porteriorul său, însă acest „mic” detaliu nu pare să fie un impediment pentru creatoarea de conținut pentru adulți.

Mail mult decât atât, aceasta s-a fotografiat în interiorul magazinului, în timp ce își procura desertul mult râvnit, dar și mâncând cu poftă din vata de zahăr roz. Ulterior, tânăra a postat imaginile deochiate pe rețelele sociale.

„Ți se topește în gură”, a scris aceata în descrierea imaginilor deochiate.

Postarea rezultată a adunat în scurt timp peste 300.000 de aprecieri și o serie de reacții contradictorii. Faith are, în prezent, 7.6 milioane de urmăritori pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum arată cea mai sexy profesoară de matematică. Tânăra are 26 de ani, e româncă și face furori pe TikTok! VIDEO

În timp ce unii internauți o laudă pe influenceriță pentru aspectul ei, alții condamndă gestul ei îndrăzneț. „Este curajoasă să facă asta în public, în fața oamenilor. Foarte curajos într-adevăr. Mă întreb dacă a fost arestată după asta?”, a comentat cineva.

„Fără cusur... ți-aș ura să te binecuvânteze Dumnezeu, dar se pare că a făcut-o deja...” sau „Vaica de zahăr nu este la fel de dulce ca tine”, sunt alte reacții la postarea ei.

O tânără a decis să își facă un tatuaj pe frunte. Mulți și-au pus mâinile în cap atunci când au văzut desenul de pe chip... Un bărbat a câștigat o avere la loterie și a crezut că-i o înșelătorie. De ce nu știa că a participat la extragere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x