Antena Căutare

O tânără a postat niște fotografii cu ea și a făcut 1 milion de dolari în 48 de ore. Cum s-a pozat Corinna Kopf

O tânără pe nume Corinna Kopf i-a surprins pe mulți atunci când a dezvăluit faptul că a reușit să câștige un milion de dolari în doar 48 de ore.

imagine cu o tanara blonda
Corinna Kopf are în prezent milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram | sursa foto: Shutterstock

Blondina are 25 de ani, este din Illinois (Statele Unite ale Americii) și mulți o consideră în prezent o adevărată vedetă pe internet. În prezent, aceasta are aproximativ șase milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram și fiecare fotografie pe care o postează adună sute de mii de aprecieri și mii de comentarii, semn că este extrem de îndrăgită. Cum a reușit aceasta să câștige un milion de dolari în doar 48 de ore?

Cum a reușit o tânără să câștige un milion de dolari în 48 de ore

Corinna Kopf este model, realizatoare de vloguri și influencer de succes. Tineri din întreaga lume îi urmăresc pozele, dezvăluirile și clipurile video, ca să desocpere cât mai multe detalii despre blondina cu trup de zeiță.

Americanca a cunoscut celebritatea după ce a apărut în filmările lui David Dobrik, un vlogger cu milioane de fani. Totul a început în anul 2015 și, de atunci, cei doi au păstrat colaborarea. După doar câteva apariții, blondina a început să adune din ce în ce mai mulți urmăritori și astfel a ajuns să se poate lăuda că este o adevărată vedetă în mediul online, în special pe site-uri precum Instagram și YouTube.

Citește și: Femeia care a cheltuit mii de euro pentru operații estetice, însă niciun bărbat nu se apropie de ea pentru că este prea frumoasă

Timpul a trecut și astfel, Corinna Kopf a ajuns să aibă aproximativ șase milioane de urmăritori și o avere mai mult decât generoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, frumoasa blondină a dezvăluit faptul că a reușit să câștige un milion de dolari în doar 48 de ore, doar cu niște simple poze. Oricât de greu ar părea de crezut, acest lucru s-a întâmplat în realitate și a făcut-o pe americancă să devină și mai cunoscută în toată lumea. Se pare că fanii vedetei au fost dispuși să dea sute de dolari pe poze în care aceasta își etalează bustul generos și formele de invidiat, într-o manieră cât mai senzuală.

Citește și: Arată atât de bine la 50 de ani încât și tinerii încearcă s-o cucerească. Maya Spielman face senzație pe TikTok

Văzând cât este de apreciată de oameni din întreaga lume și alegând să facă tot ce poate pentru a ajunge cât mai cunoscută, Corinna Kopf a decis într-o zi să își deschidă un cont pe o platformă dedicată adulților care plătesc pentru a vedea poze și clipuri video cu idolii lor. Ceea ce a fost cu adevărat surprinzător a fost faptul că tânăra a reușit să strângă un milion de dolari în doar 48 de ore, arată cei de la ladbible.com.

Deși a refuzat să dezvăluie care este suma pe care o câștigă în prezent în fiecare lună, tânăra a făcut pe Twitter o postare în care dezvăluie faptul că o singură poză cu bustul său i-a adus 165.000 de dolari.

O femeie a slăbit 74 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată azi Julie Garte... Femeia cu barbă care a decis să nu se mai radă. Ce cauzează aspectul neobișnuit al Vanessei Ramirez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x