Antena Căutare

Nu, nu e fake! O tânără a renunțat la haine și s-a bronzat pe un mormânt, în cimitirul din oraș: ”Acolo nu e coronavirus, se respectă și distanțarea socială!”

O fotografie surprinsă într-un cimitir din România a stârnit controverse pe rețelele sociale, întrucât o tânără din Alba Iulia a ales să facă plajă chiar pe un mormânt. 

Nu, nu e fake! O tânără a renunțat la haine și s-a bronzat pe un mormânt, în cimitirul din oraș: ”Acolo nu e coronavirus, se respectă și distanțarea socială!” Galerie
Nu, nu e fake! O tânără a renunțat la haine și s-a bronzat pe un mormânt, în cimitirul din oraș: ”Acolo nu e coronavirus, se respectă și distanțarea socială!” | Alba24.ro

Lipsită de inhibiții, tânăra a fost surprinsă în timp ce se bronzează pe un mormânt dintr-un cimitir din oraș. Ba mai mult, tânăra e ”echipată corespunzător”, într-un costum de baie minuscul și și-a întins pe piatra funerară chiar și o pătură. În plus, ea și-a adus și o carte ca să se deconecteze și pare să se bucure din plin de razele puternice ale soarelui.

Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Evident, fotografia surprinsă în cimitirul Chip din Alba Iulia a apărut pe rețelele sociale, mulți internauți fiind uimiți de lipsa de inhibiții a tinerei.

Nu, nu e fake! O tânără a renunțat la haine și s-a bronzat pe un mormânt, în cimitirul din oraș: ”Acolo nu e coronavirus, se respectă și distanțarea socială!”

”Așa se stă ziua la prânz în cimitir, la plaja. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”, a fost comentariul persoanei care a surprins întreg momentul, potrivit alba24.ro.

A trăit șocul vieții, în momentul în care l-a văzut pe iubitul fiicei sale. Ce a descoperit, într-o fotografie veche de 20 de ani: „Nu poate fi el!”

Evident, comentariile internauților nu au întârziat să apară: ”În cimitir nu e covid și nu-i trebuie nici mască.”/ ”Se respectă și distanțarea socială de doi metri”, au fost câteva dintre comentarii.

Așa arată fața războiului! Între cele două imagini e o distanță de patru ani. Petrecuți pe front!... A plouat cu ciocolată, într-un oraș din Elveția! Oamenii au rămas mască! O mașină, acoperită aproape complet - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x