Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Celebra cântăreață Antonia și-a pus fanii pe jar cu cea mai fierbinte fotografie postată până acum pe Instagram! Fanii au fost uluiți când artista a dezvăluit ce imperfecțiune are la nivelul posteriorului!

Antonia a făcut senzație pe Instagram

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România, aceasta având mai bine de două milioane și jumătate de fani doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Antonia și-a surprins fanii de pe Instagram cu o poză fierbinte

Deși este o mămică extrem de ocupată și o artistă cu o carieră de succes, Antonia are grijă să fie activă și pe rețelele de socializare, păstrând astfel o relație specială cu fanii.

citește și: Imaginile care au încins privirile tuturor bărbaților! Iubita lui Alex Velea s-a afișat așa, iar fanii au rămas fără cuvinte

Recent, vedeta a postat pe paagina sa de Instagram o fotografie mai mult decât fierbinte, în care o putem vedea pe Antonia așezată extrem de sexy pe nisipul de la mare.

Chiar dacă mulți o consideră perfectă, iată că Antonia, în vârstă de 31 de ani, este de altă părere și nu a ezitat să demonstreze acest lucru.

În dreptul fotografiei în care îi vedem trupul sexy, aceasta a dezvăluit fără pic de reținere ce defect are, la nivelul posteriorului!

„Type 🐅 if u have stretch marks!🤪” (n.r. „Scrie 🐅 dacă ai vergeturi”), a fost mesajul incredibil postat de artistă.

citește și: Antonia, apel disperat pe Instagram! Ce i s-a întâmplat vedetei!

În doar două ore, imaginea extrem de sexy a adunat aproximativ o sută de mii de aprecieri, semn că fanii au apreciat nu doar modul în care arată Antonia, ci și faptul că nu se sfiește să își arate defectele, pe care le consideră normale.

Recomandari