Antena Căutare

Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

Un bărbat a decis să renunțe la mâncare și nu a mai consumat alimente timp de mai bine de un an. Transformarea prin care a trecut Angus Barbieri a fost una de-a dreptul uluitoare.

mana unui barbat care umple un pahar cu apa Galerie
Un scoțian a decis să stea fără mâncare timp de 382 de zile | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste a lui Angus Barbieri, un bărbat din Scoția, care a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce a stat nemâncat timp de 382 de zile.

Pe când avea vârsta de 27 de ani, adică în anul 1965, scoțianul a ajuns de urgență la spital și medicii i-au spus că are numeroase probleme de sănătate din cauza greutății în exces. Atunci, Angus Barbieri ajunsese să aibă 207 kilograme, Conștientizând faptul că nu va mai trăi mult dacă rămâne așa, Angus Barbieri a decis să facă o schimbare radicală în viața sa.

Cum a reușit un bărbat să stea nemâncat timp de 382 de zile

În general, atunci când cineva își dorește să slăbească se apucă, cel mai probabil, de o dietă sau de un regim special. Bărbatul, dornic să ajungă cât mai repede la rezultatele dorite, a decis să nu se mai atingă de mâncare. Consuma doar apă, cola, cafea sau ceai.

Zi după zi, lună după lună, acesta a ajuns să trăiască fără să mănânce absolut nimic. Practic, omul a dus ideea de post intermitent la un nivel destul de periculos în opinia specialiștilor în nutriție și sănătate.

Citește și: O tânără obișnuia să bea 84 de energizante pe lună. Cum arată azi, după transformare

Planul inițial era ca dieta fără mâncare să dureze doar 40 de zile, dar fiindcă i s-a părut ușor să stea fără mâncare, Angus Barbieri a decis să continue pentru cât mai mult timp posibil. În tot acest proces, scoțianul a stat acasă sau la spital, fiind mereu sub atenta supraveghere a medicilor, care i-au urmărit sănătatea și i-au administrat vitaminele și suplimentele necesare pentru a putea trăi fără mâncare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dieta (dacă o putem numi așa) s-a terminat dupăn 382 de zile în care Angus Barbieri nu a mâncat deloc. Acesta a fost și momentul în care bărbatul a intrat în Cartea Recordurilor.

Chiar dacă rezultatele au fost vizibile, acesta s-a cântărit și toată lumea a rămas fără cuvinte atunci când a aflat cât de mare a fost transformarea. În decurs de un an, acesta a slăbit 125 de kilograme, ajungând astfel la o greutate normală de 82 de kilograme.

Bărbatul a trăit până la vârsta de 51 de ani și, până la finalul vieții, acesta s-a mai îngrășat doar șapte kilograme.

După ce a slăbit prin înfometare, Angus Barbieri a intrat în Cartea Recordurilor în anul 1971. Totuși, fiindcă această dietă implică numeroase riscuri pentru sănătate, cei de la Guiness Book of Records au decis să nu mai includă acest record începând cu anul 2016. Scoțianul a murit pe 7 septembrie 1990, la vârsta de 51 de ani. Unii spun că ar fi decedat din cauze naturale, alții sunt de părere că din pricina unor probleme medicale, arată historyofyesterday.com.

Medicii și specialiștii avertizează că astfel de diete extreme sunt periculoase pentru corp și pot avea consecințe grave pentru organism. În general, alegerea dietei potrivite se face cu ajutorul medicilor sau al specialiștilor în nutriție.

Alena Kravchenko sau "Rapunzel", femeia care nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani. Deși calcă pe el, nu vrea s... Cine este Zhang Yiming, omul din spatele Tiktok. De ce nu există poze în mediul online cu soția sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x