Antena Căutare

O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi e de nerecunoscut

Chloe White a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme în adolescență, din cauza anorexiei. Apoi, fata s-a apucat de sală și a trecut printr-o transformare de zile mari. Azi, aceasta arată într-o formă de zile mari.

Chloe White pe vremea când avea doar 31 de kilograme Galerie
Chloe White a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme din cauza anorexiei | sursa foto: Profimedia

Pe când avea doar 14 ani, o tânără pe nume Chloe White din Perth (Australia) a început să se confrunte cu probleme în ceea ce privește greutatea corporală.

Practic, din dorința tot mai puternică de-a fi cât mai slabă cu putință, aceasta a început să sufere de anorexie. Lunile au trecut și australianca a început să mănânce din ce în ce mai puțin. Timpul a trecut și Chloe White a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme.

O tânără bolnavă de anorexie a ajuns la incredibila greutate de doar 31 de kilograme

„Am început să renunț la mâncarea de tip fast food ca să pot slăbi. În capul meu îmi doream doar să ajung mai repede la 55 de kilograme. Apoi, când am ajuns acolo, am început să îmi doresc să am 50 de kilograme. Am ajuns apoi să mănânc cantități cât mai mici de mâncare într-una din zile și apoi să nu mănânc nimic ziua următoare, ca să ajung cât mai slabă. Ca să îmi păcălesc senzația de foame beam sucuri fără zahăr și consumam multă gumă de mestecat. Dimineața alergam câte 5 kilometri, apoi searaa făceam abdomene și flotări. Nu mai aveam energie, dar mereu îmi ziceam că nu am voie să renunț”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Părinții tinerei erau ocupați cu serviciul și, atunci când ajungeau seara acasă, fata îi păcălea că tocmai mâncase. Ca să pară cât mai convingătoare, aceasta își punea un bol de lapte cu cereale, pe care apoi îl lăsa în chiuvetă. Dacă se servea cina în familie, atunci australianca mânca doar un sfert din cât era în farfurie și se scuza că nu îi este atât de foame.

Chloe White, selfie în oglindă

Chloe White a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme

„Ajunsesem că nu mai vreau să folosesc nici măcar paste de dinți fiindcă îmi era teamă că dacă voi înghiți, chiar și puțin, atunci mă voi îngrășa. Igiena mea dentară a avut mult de suferit din pricina acestui lucru”, a mai mărturisit adolescenta.

Când a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme, Chloe White a înțeles faptul că viața ei este pusă în pericol din cauza anorexiei pe care a dezvoltat-o în ultimii ani. Deși era pasionată de mâncăruri și de gătit și căuta mereu se descopere rețete, aceasta nu își dădea niciodată voie să guste, ci doar să miroasă un aliment.

Într-una din zile, fata a leșinat în sufragerie și a fost de urgență la spital. Atunci medicii i-au zis că dacă mai stătea puțin putea să moară din cauza anorexiei. Văzându-și familia atât de speriată, australianca a decis să își schimbe radical viața. Timp de șase săptămâni, aceasta a fost hrănită artificial prin intermediul unui tub. Când a ajuns de la 31 la 48 de kilograme, medicii au externat-o. Apoi, aceasta s-a confruntat cu bulimie, o altă problem gravă.

Abia la vârsta de 23 de ani, Chloe White și-a găsit echilibrul fiziz și emoțional. S-a apucat de sală, și-a construit un trup de invidiat și astăzi este mai fericită ca niciodată. Pentru modul în care a reușit să își învingă problemele, australianca e azi un model de ambiție și curaj pentru mulți.

Marcela Alonzo e mama care face 20.000 de dolari pe lună, doar cu niște poze! Ce parte a corpului își arată... Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x