Căutare Live

O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Tânăra care ajunsese la doar 35 de kilograme din cauza anorexiei s-a apucat de făcut sală și astăzi este greu de recunoscut! Transformarea ei este una uluitoare!

O tânără pe nume Ellie Makin a reușit să uimească întreaga planetă atunci când pe internet au început să circule imagini cu ea, suferind de anorexie

colaj foto Profimedia

O tânără pe nume Ellie Makin a reușit să uimească întreaga planetă atunci când pe internet au început să circule imagini cu ea, suferind de anorexie. Azi, aceasta face sală și e complet schimbată.

Anorexia se manifestă prin lipsa poftei de mâncare, întâlnită în cadrul anumitor boli. Uneori, aceasta este indusă mintal și constă într-o repulsie față de alimente, ce se transformă ulterior în pierderea totală a poftei de mâncare. În unele cazuri, pierderea în greutate este atât de mare încât unele persoane ajung chiar să își piardă viața.

O tânără bolnavă de anorexie a ajuns la incredibila greutate de doar 35 de kilograme

Printr-o situație similară a trecut și Ellie Makin din Manchester (Marea Britanie). Tânăra a început să fie tot mai nemulțumită de modul în care arată, dorindu-și să fie din ce în ce mai slabă.

La un moment dat, ceea ce părea o simplă dorință nevinovată s-a transformat într-un adevărat coșmar atât pentru ea, cât și pentru familie.

citește și: Femeia care a mâncat doar salată, roșii și mere timp de doi ani. Cum arată după ce a învins anorexia | FOTO

Adolescenta a început să nu mai mănânce, alegând porții din ce în ce mai mici. Apoi, când acest lucru nu a mai mulțumit-o, tânăra a început să aleagă cu mai multă grijă ce alimente consumă și numărând caloriile frenetic.

Urmărește GALERIA FOTO de mai sus pentru mai multe imagini cu tânăra Ellie Makin

La un moment dat, aceasta a ajuns să consume doar dropsuri mentolate fără zahăr, pentru a rămâne în viață.

Astfel, Ellie Makin a ajuns să se confrunte cu anorexia. De la o zi la alta, fata era tot mai slăbită și pierderea în greutate devenise dureros de privit. La un moment dat, tânăra din Marea Britanie ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme!

citește și: Așa arăta când greutatea sa a rupt un scaun de cinema. Cum s-a transformat Cathryn Hucknall după ce a slăbit 160kg

Acesta a fost momentul în care fata a suferit un accident vascular cerebral și totodată, un adevărat punct de cotitură în viața sa.

Citește și
colaj de fotografii cu liviu dragnea si irina tanase
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
colaj foto cu dylan lombard
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

După ce și-a revenit, Ellie Makin a decis să scape de anorexie și s-a apucat de sală, în urmă cu 15 luni. Azi, tânăra din Marea Britanie este într-o formă de zile mari și transformarea sa este una de-a dreptul uluitoare.

Pentru modul în care a reușit să depășească acest episod nu tocmai fericit din viața sa, Ellie Makin s-a transformat într-un adevărat model de ambiție, curaj și determinare.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Can Yaman, poză din copilărie! Era un avocat de succes când a decis să devină actor. Detalii neștiute despre star...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri