Antena Căutare

O tânără olandeză a murit din cauza unui mesaj perceput greșit. Engleza stâlcită a instructorului de bungee jumping i-a adus sfârșitul!

Destinul a fost crunt cu Vera Mol, o fată aflată în floarea vârstei, care a pierit într-un mod absolut șocant din cauza unui mesaj înțeles greșit

Destinul a fost crunt cu Vera Mol, o fată aflată în floarea vârstei, care a pierit într-un mod absolut șocant din cauza unui mesaj înțeles greșit.

Aflată în Spania, unde-și petrecea vacanța, Vera a dorit să încerce senzațiile tari ale bungee-jumping-ului și în consecință a plătit pentru a face sărituri de la mare înălțime alături de un instructor cu experiență.

Evident, cei doi au discutat în limba engleză, însă pronunția specialistul în sărituri s-a dovedit a fi tragică pentru tânără. În timp ce se aflau într-un punct de und eurma să se efectueze sărituri, instructorul i-a spus Verei: „Now jump” (acum sari!) în loc de „No jump” (nu sări!). Fata l-a ascultat, a sărit și s-a lovit de stâncile din zona aleasă, fiind declarată decedată.

Show incendiar de striptease, chiar în închisoare! Cum s-au distrat deținuții dintr-un penitenciar de maximă securitate... Aşa ceva nu ai mai auzit! O pasageră a aruncat câteva monede în motorul avionului pentru noroc. Ce s-a întâmplat după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x