Antena Căutare

O tânără s-a mutat într-un garaj și mulți au râs de ea. Au rămas toți cu gurile căscate când au văzut cum arată interiorul

O tânără a dezvăluit faptul că trăiește într-un apartament improvizat într-un garaj. Mulți s-au mirat când au văzut imagini cu locuința, după transformare.

imagine cu un garaj Galerie
Femeia a arătat cum a amenajat apartamentul din garaj | sursa foto: Shutterstock

O tânără i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate atunci când a dezvăluit faptul că a ales să locuiască într-un apartament improvizat într-un garaj. Mulți au răs inițial, dar după ce au văzut imaginile cu locuința acesteia.

O tânără a dezvăluit faptul că trăiește într-un apartament improvizat într-un garaj. Mulți s-au mirat când au văzut imagini cu locuința

Aceasta este incredibila confesiune făcută de Leah Alexandra în vârstă de 27 de ani. Aceasta spune despre ea că este zgârcită, motiv pentru care a ales să locuiască într-un garaj transformat în apartament. Înainte de-a putea fi folosit drept locuință, garajul era îndeajuns de mare pentru a adăposti 4 mașini.

Când au aflat de opțiunea femeii, mulți s-au amuzat, însă și-au schimbat complet atitudinea atunci când au văzut cum arată locuința, de fapt.

Citește și: Doi tineri s-au mutat într-un apartament, dar au încremenit de uimire când au realizat cine mai trăiește cu ei în casă

Leah Alexandra a vrut să închidă gurile criticilor, așa că a decis într-o zi să filmeze apartamentul ei construit într-un garaj. Una dintre filmări a fost publicată pe contul său de TikTok și a adunat mai bine de 1,4 milioane de vizualizări de la oameni din întreaga lume.

„Are dimensiunea potrivită pentru mine, nu am nevoie de mai mult decât atât. Îmi place să fac lucrurile din jur să fie accesibile, căci așa pot economisi bani. Înainte ca toată lumea să îmi spună că sunt scumpe chiriile, să știți că eu am o chirie ieftină”, a zis tânăra, potrivit celor de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși nu a dezvăluit cum a reușit să facă rost de o asemenea locuință, Leah Alexandra publică adesea filmări pe TikTok și dezvăluie cât de bine trăiește în apartamentul ei din garaj. Oameni din întreaga lume o urmăresc cu interes și reacționează la dezvăluirile sale. Deși mulți inițial s-au amuzat, amuzamentul a fost înlocuit cu uimire atunci când mulți au realizat că locuința oferă îndeajuns de mult confort.

Citește și: O femeie a descoperit în noua sa casă o valiză ascunsă într-o încăpere secretă. S-a speriat când a deschis-o

Tânăra trăiește în Southern California și plătește pentru chiria apartamentului aproximativ 1,300 de dolari, preț în care sunt incluse utilitățile și internetul.

În locuință are tot ceea ce îți dorește, de la o bucătărie utiliată și până la un dormitory primitor. Folosindu-se de imaginație, Alexandra a aranjat locul astfel încât să aibă toate lucrurile de care are nevoie și se declară extrem de mulțumită.

Un bărbat de 103 ani s-a căsătorit pentru a treia oară. Câți ani are noua sa nevastă și ce a dus la pasul cel mare... Bărbatul care a fost concediat pentru că nu era amuzant la birou. De ce s-a luat această decizie și care e povestea lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x