Antena Căutare

O tânără și-a comandat mâncare la un restaurant indian, dar când a deschis punga a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

 O femeie și-a comandat o porție de mâncare la un restaurant indian din orașul său. Când a ajuns acasă și s-a uitat în pungă, aceasta a crezut că nu vede bine. A pozat și a arătat tuturor peste ce a putut să dea.

colaj foto cu elle mills si o femeie care deschide o punga de mancare comandata Galerie
Când a văzut ce a descoperit în pungă, femeii nu i-a venit să creadă | facebook elle mills/shutterstock

Nu era pentru prima oară când comanda de mâncare și, într-una dintre zile, femeia a decis să facă acest lucru la un cunoscut restaurant indian din orașul său. Când a ajuns acasă și a deschis punga, clienta a făcut o descoperire complet neașteptată. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O femeie și-a comandat mâncare la un restaurant indian, dar când a deschis punga a făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Elle Mills din Connah's Quay (Regatul Unit). Într-o zi, aceasta a decis să își cumpere ceva de mâncare de la un cunoscut restaurant indian din orașul ei. Și-a ales mâncare, a plătit, a luat punga și a plecat acasă. Când a vrut să o deschisă și să mănânce, nu mică a fost mirarea doamnei cu pricina atunci când a văzut ce se afla în pachet, pe lângă porția de mâncare: o pereche de lenjerie intimă de culoare roșie, alături de un trandafir din plastic.

Așa cum era de așteptat, nu mică a fost mirarea femeii atunci când a văzut peste ce a putut să dea.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

„Am fost îngrozită, dar nici nu mă puteam abține din râs. Vă puteți imagina câți clienți au un partener de cuplu și au trecut prin asta. M-am îngrozit numai când m-am gândit la asta. Vă dați seama câte discuții aprinse sau întrebări au luat naștere în alte cupluri din cauza unui asemenea cadou strecurat în punga cu mâncare? Nici eu nu m-aș simți bine să ajung acasă și să descopăr așa ceva”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curioasă din fire, femeia a luat imediat legătura cu restaurantul, ca să afle dacă a fost un cadou doar pentru ea de la cineva anume.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea

Un reprezentant al localului a explicat apoi faptul că unul dintre distribuitori a trimis trandafiri de plastic de Valentine's Day și restaurantul a decis să îi pună în pachetele clienților, însă fără să verifice atent. Potrivit acestuia, angajații nu și-au dat seama că în pachetele cu trandafiri erau și piese de lenjerie intimă. După incident, restaurantul și-a prezentat scuzele și a anunțat că a scăpat rapid de restul de cadouri.

Elle Mills a primit chiar și un voucher cadou din partea localului și se pare că problema s-a rezolvat pe cale amiabilă.

O tânără și-a dat seama că iubitul o înșală după ce i-a căzut o unghie falsă de la picior. Cum a fost posibil... O femeie a terminat serviciul și s-a dus acasă, dar și-a găsit iubitul în pat cu amanta. Nu i-a certat, ci a făcut un ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x